Внимание! Преписвач от „24 часа“ върлува в интернет! Колеги, пазете се

Внимание! Преписвач от „24 часа“ върлува в интернет! Колеги, пазете се Кореспондентът на вестник „24 часа“ за Врачанска област Валери Ведов се е превърнал в преписвач-рецидивист, установи проверка на информационна агенция BulNews.bg. След натрупването на повечко годинки, колегата започна да работи по стар, но изпитан начин - като преписва новини от останалите медии. Жалкото в случая е, че точно неговата работодателка Венелина Гочева поде кампания да се сложи край на копирането на информация от колеги, без да се цитира. Поведението на Валери Ведов на практика компрометира идеята на своята шефка и показва, че това е една куха пиар акция на умиращия вестник. Колегата продължава упорито да краде текстове и снимки, като тарикатски замазва от тях водния знак.
Информационна агенция BulNews.bg, като водеща медия в тази част от страната, започва систематично да показва случаите на брутално преписване от Валери Ведов. Обществото има право да знае кой от журналистите си върши работата и кой се чеша по цял ден там, където не го сърби. Не очакваме наглецът от „24 часа“ да спре да копира, но сме длъжни да опитаме в името на чистотата на новините.
Последният случай на открадната информация е от вчера. В 12.38 ч. информационна агенция BulNews.bg публикува ексклузивната информация, че Ценко Чоков е загубил делото за клевета срещу Веселин Тушинов. Решението е от 9 май, но едва вчера стана публично известно от нашата медия. В 15.05 ч. нашата новина се появи в онлайн изданието на „24 часа“, без да има някаква разлика в поднесените факти. Веднага, за пореден път, бе подаден сигнал към шефа на интернет изданието Станимир Въгленов, който отново скочи на амбразурата като Матросов да защитава с хилави аргументи преписвача от Враца.
По тази причина нашата медия ще публикува през следващите дни доказателства, придружени със снимки, от които ясно личи как крадливата сврака Валери Ведов се храни от нашата съкровищница.
24.05.2017, 09:46 часа
5402 4
Коментари

skladadjiata

28.05.2017, 18:30 часа
i na teb Buzov,ti kazah kak sam hvanah kradtsite,deto mi obraha sklada,a ti napisa tse alit tim si gi e hvanal i predal na politsiata,.,tova neeli gore dolu kato tova koeto pravi Vedov

svobodnoto slovo

28.05.2017, 18:30 часа
Govedov, po- poleka, bejbi. Da ne se secnesh. Kalva4.

Гагарин

28.05.2017, 18:30 часа
Айдееее и македончето падна в канала

Дон Кихот

28.05.2017, 18:30 часа
Ама този журналист ли е? Аз съм го виждал да маа четки и да боядисва на снимки във вестника. Ебаси!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha