Алея на преписвача! Кореспондентът на „24 часа“ за Врачанско няма спирка

Алея на преписвача! Кореспондентът на „24 часа“ за Врачанско няма спирка Ако се направи „Алея на преписвача“, то кореспондентът на „24 часа“ за Врачанска област Валери Ведов ще заеме почетното първо място в нея, установи за пореден път информационна агенция BulNews.bg. Вече писахме за застаряващия колега, който краде каквото където види, без свян от години и Етичния кодекс на българските журналисти, подписан и от неговата работодателка Венелина Гочева. Именно нейното издание наскоро поде кампания сайтовете да започнат да се цитират един друг. Ведов обаче остава малко встрани от тази идея на неговия работодател и смело гребе с пълни шепи от конкурентите медии. Затова информационна агенция BulNews.bg ще продължи систематично да публикува информация кои новини и снимки са паднали жертва на преписвача-рецидивист.
Поредният случай на открадната новина от нашата медия е от 13 май 2017 г. Предишният ден в 8.15 ч. ние публикуваме ексклузивен материал, озаглавен „Световно признание! ЦЕРН иска да наеме програмисти от Враца“. На следващия ден в 8.30 ч. същият текст се появява в онлайн изданието на „24 часа“, подписан от Валери Ведов. Бърза проверка установи, че първоизточникът на нашата информация не познава Ведов, не е говорил с него и по никакъв повод не си е писал с този човек. При това положение е повече от ясно, че преписвачът няма откъде другаде да получи този текст, освен да го открадне от BulNews.bg.
Редакцията на медията ни ще продължи да вади случаи на брутално преписване на новини и кражби на снимки, за да може обществеността да научи истината за методите на работа на компрометирания кореспондент. Оттук насетне си е работа на Венелина Гочева дали ще търпи неин служител на руши имиджа на умиращия й вестник.
26.05.2017, 09:40 часа
2136 3
Коментари

Цено с онзи прякор

28.05.2017, 18:30 часа
Освен всичко взима пари на заем и забравя за връщане, но най-интересното е, че иска пак.

Гагарин

28.05.2017, 18:30 часа
Работила съм със Ведов и мога да кажа, че не краде само материали... бая неща изчезват от редакциите, в които се мотае. Човекът си е болен-клептоман е!

Пунта Мара

28.05.2017, 18:30 часа
Абе някой знае ли защо на този му викат Говедов?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha