"Монтана" играе срещу "Локо" /Горна Оряховица/ утре

"Монтана" играе срещу "Локо" /Горна Оряховица/ утре "Монтана" играе срещу "Локомотив" /Горна Оряховица/ на градския стадион в Ловеч утре от 17.45 часа. Главен съдия е Драгомир Драганов. Ще му помагат Деян Вълков и Димо Вълчев. 
"Много е важно да излезем с положителен резултат от първия плейоф с  "Локомотив" /Горна Оряховица/", заяви старши треньорът на монтанци Атанас Атанасов, преди баража за оставане в елита. Ситуацията в отбора не се е променила след срещата с "Нефтохимик" /Бургас/. В лазарета остават Евгени Александров, Сергей Георгиев, Стивън Петков и Атанас Илиев. В принудително почивка продължава да са централният защитник Бамба и таранът Саер Сен.
"Залагаме на хора, които имат желание да се борят за каузата "Монтана". Всички трябва да направим компромиси, за да постигнем целта и да запазим елитния статут на отбора. Ще играят тези, които са най-подготвени. И 50 човека да сме, ако не си убеден, че това е твоята мисия, няма смисъл да играеш.Монтана трябва да излезе краен победител от двата мача с тима на Горна Оряховица", категоричен бе Атанасов. 
Групата на "Монтана" за мача с "Локомотив" ще бъде попълнена от юноши. 
25.05.2017, 19:40 часа
740 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha