Врачанският "Ботев" започна подготовка с четирима нови

Врачанският "Ботев" започна подготовка с четирима нови Врачанският "Ботев" започна с 23-има футболисти лятната подготовка преди новия сезон на Втора футболна лига. Старши-треньорът Сашо Ангелов каза, че за сигурни нови попълнения могат да се смятат: врачанинът Петър Альошев и Кристиян Григоров, които идват от дубъла на "Лудогорец",  Атанас Димитров, който има мачове с екипа на "Ботев" в елита и е познат на феновете с прякора Малкия Джаич, както и вратарят Ивайло Василев.
Трима от досегашните футболисти на "Ботев" напускат клуба, като отиват в елитни отбори. Бранителят  Мариян Иванов ще облече екипа на пловдивския "Локомотив", Тодор Гочев ще заиграе във "Витоша" /Бистрица/, а Емил Стоев ще се пробва в столичен клуб.
Кметът на Враца Калин Каменов, който е и председател на УС на футболния клуб заяви, че целта пред отбора е класиране в тройката. 
"Обосновавам се на играта, която показахме в мачовете с новите членове на елита- "Етър", "Септември" /Сф/ и "Витоша" /Бистрица/. В изиграните срещи "Ботев" показа, че не е по-слаб, а в някои двубои дори надигра съперника", убеден е Каменов. Той припомни, че за една година задълженията на клуба са намалели с 400 000 лв.
Четирима от състава на U19 започнаха подготовка с мъжете– вратарят Стилиян Бонев, Анди Краев, Минко Ластарджиев и Виктор Василев. На останалите момчета, които излизат от възрастта, ще им се търсят отбори от региона.
Водосвет за здраве и успехи през новия сезон отслужи отец Александър.
Подготовката да футболистите до края на месеца ще е във Враца. Първите две контроли ще бъдат в София - с "Царско село" на 28 юни и "Локомотив" на 1 юли. След втория спаринг отборът заминава на лагер в Банско, къдато има уредени спаринги с "Пирин" /Благоевград/ на 7 юли, на 12 юли с "Монтана" и на връщане – с "Литекс" в Ловеч на 15 юли.
20.06.2017, 09:54 часа
1233 4
Коментари

до БОТЕВ

22.06.2017, 03:14 часа
Прав си. Поне ВЛАДИ РОМАНОВ.мое мнение.

Avramov

20.06.2017, 13:56 часа
Тоя кмет заедно с варненското си протеже се съмнявам дали се е събличал и по физическо?????

ботев

20.06.2017, 13:11 часа
До умниците от щаба на клуба - нафтата и цска2 се разпаднаха , в тези отбори има доста млади и кадърни момчета , не спете а погледнете към тях.

враца

20.06.2017, 12:51 часа
Кметът на Враца Калин Каменов, който е и председател на УС на футболния клуб заяви, че целта пред отбора е класиране в тройката- ЗАПОМНЕТЕ ТОВА , ЧЕ СЛЕД 2-3 МЕСЕЦА СЪВСЕМ ДРУГО ЩЕ ГОВОРИ
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha