На бунт! Недоволни врачани протестират срещу кмета Калин Каменов, готвят се да бойкотират сесията на общинския съвет

На бунт! Недоволни врачани протестират срещу кмета Калин Каменов, готвят се да бойкотират сесията на общинския съвет Недоволни врачани излязоха на протест срещу управлението на кмета Калин Каменов. Днес в 17 часа пред сградата на община Враца се събраха протестиращи граждани, за да изразят недоволството си от цялостната политика на градоначалника. Часът и мястото бяха обявени още преди седмица чрез разлепени листовки из целя град.
Формалният повод, посочен в призива за бунт, е повишението на цената на билета за тролеите. То обаче е само капка в морето от множеството готвени абсурдни промени от кмета и неговия екип, с които врачани не са съгласни. Хората заявиха, че изобщо не са доволни от Калин Каменов и че не е спазил нито едно от предизборните си обещания.
От събралите се протестиращи се чуваха скандирания „оставка“, „върви си“ и „вземай си каскета и се махай“.
Докато врачани демонстрираха недоволството си, при тях излезе и Калин Каменов, придружаван от Владимир Христов. Те се срещнаха с гражданите, за да чуят техните искания.
Протестиращите, сред които и много пенсионери, им обясниха, че за тях не е нормално и са абсолютно против драстичното увеличение на билетчето за градския транспорт. Според гражданите това повишение не е оправдано и тъй като градския транспорт се ползва от повечето възрастни хора в града, не е приемливо да се оздравява „Тролейбусен транспорт“ на техен гръб. От своя страна кметът им заяви, че мярката се налага, ако искат да се возят в екологично чист транспорт. Освен това им каза, че в момента протестът им е незаконен, тъй като не са предупредили или поискали разрешение от общината за провеждането му.
Те пък го контрираха, че това няма да спре да изразяват недоволството си. Освен това се заканиха да бойкотират и утрешната сесия на общинския съвет, тъй като не са съгласни и с другите промени, които се готвят да въведат кметът и екипа му. 
 



 

 
24.07.2017, 18:14 часа
7293 15
Коментари

Име

25.07.2017, 10:47 часа
Те младите хора не са от електората на партията, която е организирала тия дъртаци. Те, същите млади, изгониха и Криводолския. Освен това, кой движи с колата, кой пешачка. Те не реват за безплатно.

hhhdfhga

25.07.2017, 10:20 часа
МЛАДИ ХОРА В ТОЯ ГРАД НЯМА ЛИ ИЛИ ЗА ТЯХ ПО ВАЖНО Е ДА СЕДЯТ В НЯКОЕ КАФЕ

Име

25.07.2017, 09:02 часа
Уууу, ебати якия протест! 20 пенсионера от на Радка Тошева клубовете и бай Иван Бързия от Бистрец, къде лепи на БСП плакатите у избори. А познайте кой седи за тая работа.

to a e nachaloto

25.07.2017, 02:04 часа
като се разкрият далаверите, хората ще го линчуват публично. А дупелизците ще се скрият та няма да ги познаеш.

Наблюдател

24.07.2017, 23:59 часа
Почти колкото пенсионерите бяха останалите "участници", готови да посрещнат народната любов : униформени полицаи /7 бр./, общинска охрана /3 бр./, Мастика /1 бр./, кметски съветник /1 бр./, кметски гавазин /1 бр./

ИМЕ

24.07.2017, 22:26 часа
Като са само старите , значи всички останали са пас и се кефят овцете на смрадливия непочистен , осеян с дупки , без тротоари , неповторим град на Ботев ! И него мили българи са го очистили . Образцова чистота . Българин да се наричам - Африка

малеееее

24.07.2017, 21:36 часа
Абе кви са тия дърти кютици къде протестират бе!

до

24.07.2017, 20:29 часа
този копира поведението на Бойко. прави се на ни лук ял ни мерисал.

язе и тизе

24.07.2017, 20:20 часа
Мали, какъв масов протест! Да не повярваш! Врачани да се организират???

zapoznat

24.07.2017, 20:20 часа
отчита се на партията момчето, не краде за себе си.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha