Съпругът на съдийката от Лом публикува скандални разкрития за работата на БФС в Монтана

Съпругът на съдийката от Лом публикува скандални разкрития за работата на БФС в Монтана Скандалът със сексуалния тормоз над Теодора Тодорова от Лом продължава. Съпругът на съдийката, която получавала съобщения от шефа на БФС в Монтана Ангел Стоянов, за които информационна агенция BulNews.bg съобщи първа, даде ссвоето мнение в социалната мрежа. Свободин Колев обяснява във публикацията си защо не е реагирал по-рано и как се работи в БФС Монтана.
Ето какво написа по този въпрос Свободин Колев в своя профил във "Фейсбук":
"Всеки има право на мнение и аз уважавам Вашето! Все пак обаче се замислете как бихте постъпили на наше място, като от въпросния господин зависят 6 футболни формации на Клуба /сетете се колко деца са това/ и съдийството ти. Как бихте постъпили при положение, че като не му изнесе някой отговор господина започва да се гаври първо с жена ми, а след това и с клуба ми. ЩЕ СЕ ЖАЛВАТЕ С ГОЛИ ДУМИ ИЛИ ЩЕ СЪБЕРЕТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА?! 
МИСЛЯ, ЧЕ Е ВРЕМЕ ДА КАЖА ЗА ТЕЗИ, КОИТО НИ ОБВИНЯВАТ, ЧЕ СМЕ МЪЛЧАЛИ ТОЛКОВА ВРЕМЕ:
1. СЛУЖИТЕЛИ НА БФС СА ИЗВЕСТЕНИ ОЩЕ ПРЕДИ 6 МЕСЕЦА устно и показвайки им скрийншот /достатъчен да се вземат мерки според нас/. На този етап не бих искал да ги замесвам и затова не споменавам имена, но се учудвам, че не уведомяват никой за това, че знаят за случая - резултат "0"
2. На проведен семинар миналото лято в гр. Дряново пред всичките колеги присъстващи от други клубове и хора от БФС станах и обясних как господина спъва работата на Клуба ми и целенасочено пречи - резултат "0" 
3. Изпратил съм жалба в БФС преди месеци, която г-н Стоянов отказа да приеме и входира, защото уличава неговото поведение като шеф и затова се принудих да я изпратя до София /следете момента, в който я публикувам за да видите, че е адресирана до г-н Стоянов/ - резултат "0"
4. Изпратил съм и Уведомление до БФС, с което ги уведомявам за излизането ми от първенство и причините за това с три отбора момчета - резултат "0" 
5. Нека все пак спомена и за един разговор с уважаван от мен служител на БФС, който в едно интервю зае позицията на колегата си /напълно нормално и очаквано/. Нека си спомни дали в един пролетен ден не се видяхме с него и не разговаряхме евентуално да започна да играя в неговата област, а жена ми да съдийства там, като му казах и причините за желанието ми. 
6. Колко пъти се оплаквах, че ГОСПОДИНА умишлено спъва развитието на девойките от клуба и плюе по тях и нас, лобира за други отбори и ги лансира, предоставя им екипировка на разноски на БФС. Как други областни шефове на пътуват с отборите за да ги подкрепят, а нашия не им пожела дори късмет на тръгване за фестивала в гр. Казанлък въпреки, че мина 2-3 пъти покрай тях.
Относно интервюто на г-н Бончо Генчев, в което заявява, че човека си върши работата съвсем скоро /тези дни/ ще публикувам и някои служебни нарушения /НЯКОИ ПОРОДЕНИ И ОТ МЕРАЦИТЕ МУ/ на г-н Стоянов. Сигурен съм, че ще Ви заинтригува. 
7. Запознати ли сте, че допустимия брой грешки на теста за млади съдии е бил 5, съпругата ми не е имала нито една грешка (а е жена, за тези дето се чудят че жена може да се занимава и интересува от футбол).Имало е момчета които са били с по 6 грешки и са допуснати до съдииство, а едно от другите момичета със същия брой грешки не. Да вметна също, че един от вече действащите съдии също е държал изпита заедно с новопостъпващите си колеги и е имал изключителен брой грешни отговори. При условие, че е имал ч полусезон зад гърба си. Направен му е бил компромис да повтори теста и го е издържал с 3 грешки. Правите ли съпоставката. НАМИРИСВА МАЙ НА ПОЛОВА ДИСКРИМИНАЦИЯ!
8. Да се провери, че физически тест нито един от новите съдии не е държал. Нещо което също е недопустимо и въпреки това са излезли на терен. Как един нов съдия ще практикува без да се видят и физическите му качества и издръжливост?
ИМАМ САМО ЕДНА МОЛБА! БЪДЕТЕ ОБЕКТИВНИ!!! Нека всички, които ни оплюват и говорят против нас първо да прочетат цялата информация, която сме изнесли дотук, защото виждам, че 70% от пишещите са прочели едно изречение и скачат. Виждам абсурдни коментари. НЯМАМ ПРОТИВ ДА НИ ПЛЮЕТЕ АМА МАЛКО ПО-ОБЕКТИВНО! Нека говорим за проблема, защото дори да не бяхме ние, да не беше съпругата ми щеше да е някой друг. Въпроса е, че ние сме достатъчно независими и без притеснения да скочим срещу дадена нередност независимо дали лицето е висшестоящ или не. Да ви припомня, че каквото и да е той е "ШЕФ", тя "ПОДЧИНЕН" и спрямо действията й зависи кариерата й, а в случая и клуб с доста формации. КАКТО ВИЖДАТЕ НЯМА НИТО ЕДИН НАРЯД, А ДАЛИ АКО МУ БЕШЕ "ПУСНАЛА" НЯМАШЕ ДА Е И ГЛАВЕН СЪДИЯ ВЕЧЕ. Уважавам мнението на всички и не карам никой да ни харесва. Четете всичко, което изкарвам на яве за да сте информирани."
16.08.2017, 14:15 часа
5534 1
Коментари

Виктор

18.08.2017, 14:51 часа
Смешника Свободин с клепналите уши... Кой го взима на сериозно тоя измамник? Вие поразпитахте ли за тях в полицията? Май несте след като продължавате да отразявате глупостите им...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha