Адвокатите на Квиц го обявиха за смъртно болен, но номерът не мина и остана в ареста

Адвокатите на Квиц го обявиха за смъртно болен, но номерът не мина и остана в ареста Адвокатите на Цветомир Ценов-Квиц и задържаните от бандата му се опитаха да убедят онзи ден Апелативния спецсъд, че техните подзащитни имали нормална „трудова дейност” и затова трябва да излязат на свобода. Според защитниците техните клиенти са работили като охранители във фирмата на бившата жена на Квиц и не са се занимавали с извършване на престъпления.
Пред съда адвокатите изтъкнаха куп причини, поради които задържаните трябва да излязат от ареста с по-леки мерки от задържане под стража. Сред аргументите им бяха семейни, социални и здравословни причини. В подкрепа на тези твърдения пред съда бяха представени писмени доказателства - адресни регистрации, трудови договори, медицински експертизи на членове на семействата им и пр.
За сочения за предводител на бандата Квиц е депозиран документ от томографско изследване на главата и бъбреците, според което той има кисти в тях. Защитата поиска да му бъде направена съдебномедицинска експертиза, която да покаже дали той трябва да се оперира в болница извън затвора и дали състоянието му позволява да седи зад решетките.
Магистратите отхвърлиха искането, както и молбите на арестантите за по-леки мерки и както е известно, ги оставиха зад решетките.
07.10.2017, 13:30 часа
8062 2
Коментари

квиц

07.10.2017, 17:06 часа
квиц квиц квици квици так вика на село прасето

Пепи

07.10.2017, 13:56 часа
Да бе смъртно болен. Защо не е бил смъртно болен, когато ги е вършел, тези безмозъчни постъпки ?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha