Обявиха „Инекс Трейд“ за „Работодател на годината 2017“

Обявиха „Инекс Трейд“ за „Работодател на годината 2017“ Врачанската строителна фирма „Инекс Трейд“ ЕООД получи престижната награда „Работодател на годината 2017“ в категория „Работодатели със значим принос за осигуряването на заетост на безработни лица на регионалния трудов пазар“, научи информационна агенция BulNews.bg. Почетната грамота взе съпругата на собственика на дружеството Лидия Тъмнишка-Цветкова.
Фирмата е строително-търговско дружество, което се развива повече от 10 години. В началото на своето основаване тя стартира с 10 човека персонал, а в  момента в нея работят 155 работници и служители. От общо 22 наети на първичен пазар през 2017 г., 18 лица работят в новооткрит магазин. 6 са младежите на възраст до 29 години. Наетите лица продължават да работят във фирмата след изтичане на 6-месечния срок на изпитване.
Официалната церемония се проведе за 14-та поредна година миналата седмица в Агенция по заетостта в столицата. Наградите на отличените работодатели бяха връчени лично от министъра на труда и социалната политика Бисер Петков и зам.-министрите Зорница Русинова, Росица Димитрова, Султанка Петрова и Лазар Лазаров.
Управителят на „Инекс Трейд“ ЕООД Илиан Цветков е горд, че неговата фирма е една от 12-те наградени фирми в България и единствената от Северозападна България.
18.12.2017, 08:20 часа
5669 0