Пет институции погват такситата във Враца

Пет институции погват такситата във Враца Съвместни проверки на таксиметровите шофьори започват във Враца. Това беше решено на проведена работна среща, инициирана от община Враца, на която присъстваха  зам.-кметът Мария Попова, директорът на „Териториална дирекция на Национална Агенция по приходите - Враца“ Александър Александров, директорът на регионалната дирекция „Инспекция по труда“Румен Младенов, началникът на областния отдел „Автомобилна администрация“ Любомир Бранков, представители на КАТ - Враца и на звено „Инспекторат“ към община Враца. съобщават от местната управа.
Заместник-кметът подчерта, че целта на работната среща е да се обсъди и подобри координацията между институциите, да се предприемат съответните действия срещу нарушителите и да се засили контролът върху таксиметровия превоз на пътници на територията на община Враца.
По време на акцията ще се следи за спазване на данъчното и трудовото законодателство, за валидни разрешителни издадени от община Враца за упражняване на таксиметров превоз на пътници. Ще бъде осъществен контрол за законосъобразното и безопасно извършване на таксиметров превоз на пътници, при спазване на законите за автомобилните превози и за движение по пътищата, както и Наредба за таксиметров превоз на пътници.
При констатирани нарушения контролните органи ще съставят актове за извършване на административни нарушения.
Проверките за извършване на нерегламентиран таксиметров превоз ще продължат през цялата година, допълват от общината.
23.01.2018, 16:49 часа
1826 2
Коментари

А за такситата

24.01.2018, 06:54 часа
Елате в Козлодуй да видите какво е! Таксита ли са да ги опишеш?

КИро

23.01.2018, 18:28 часа
добре де за какво е нужно да говорите на глас какво ще правите много сте зле, они така баце се скрият сите къде са незаконни таксита и други превози вместо да престъпите бам бам актове на такива където по цел ден обикалят тая гара и авто вие бъра бър
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha