Помощ! Гошо Синдика открадна снимка от BulNews.bg, пуска я в „Конкурент“ /доказателства/

Помощ! Гошо Синдика открадна снимка от BulNews.bg, пуска я в „Конкурент“ /доказателства/ Главният редактор на врачанския вестник „Конкурент“ Георги Александров-Гошо Синдика, за пореден път открадна снимка от информационна агенция BulNews.bg. Това е в пълно противоречие с демонстрирания от него морал на честен журналист, който е под непрекъснатите атаки на останалите медии, които уж преписвали от замиращото му издание. Днешната брутална кражба слага край на тези вопли и сваля лицемерната маска на джуджето на врачанската журналистика, което се оказва долнопробен крадец.
Днес преди обяд екип на информационна агенция BulNews.bg отрази катастрофа край Враца, като публикуваните текст и снимки към онзи момент са ексклузивни. Гошо Синдика по една или друга причина отново проспива новината и бързо решава да поправи този пропуск с преписване от актуалния информационен лидер, като отново краде наш кадър. Това не се случва за първи път, но досега тези помиярски постъпки предизвикваха само съжалителните ни усмивки. И днес щяхме великодушно да му простим това твърде далеч от истинската журналистика деяние, ако не бяха нахалните му непрекъснати вопли, че някой друг уж преписва от електронното издание на вестника.
За да бъде сложен край на тези интелeктуални кражби, този път ръководството на BulNews.bg реши да заведе дело и в съда Гошо Синдика да докаже откъде има тази снимка. Медията ни няма да позволи повече на това дребнаво човече да краде от съкровищницата на новини, без да бъда наказано за лепкавите си пръстчета.
Дано, докато стартира делото, Гошо Синдика не е затъркал „Конкурент“ и да започне да се крие като Модерната…
30.01.2018, 14:19 часа
4392 1
Коментари

Стефан Т.

30.01.2018, 16:42 часа
Бастун! Кога ли на някой ще му писне от селските му номера
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha