Срам и позор! Гошо Синдика продължава да мами читателите на „Конкурент“ /доказателства/

Срам и позор! Гошо Синдика продължава да мами читателите на „Конкурент“ /доказателства/ Главният редактор на врачанския вестник „Конкурент“ Георги Александров, известен и като Гошо Синдика, продължава да мами оределите си читатели, установи проверка на агенция BulNews.bg.
Вече няколко пъти публикуваме доказателства за това непрофесионално поведение на иначе обичащия да се кичи с титлата „Най-честен журналист“ дребничък мъж.
Психиатри коментираха, че вероятно става въпрос за необратими тенденции в поведението на посоченото лице, тъй като във всички други случаи щеше да се наблюдава някакво подобрение в общото му състояние. Специалистите все още нямат обяснение за този стремеж на Гошо Синдика непрекъснато да полага усилия да се прави на значим при положение, че дори и от Луната е виден неговият провал в тази професия.
Вчера все още главният редактор на „Конкурент“ пусна поредната откровена лъжа в сайта на изданието в опит отново да подведе читателите си. Около обед край Враца стана катастрофа, която с нищо не се различава от десетките, които ежедневно се случват в региона. В стремежа си да покаже, че е изпреварил агенция BulNews.bg той отново върна с 5 мин. часовника на новина за инцидента на 12.50 ч. и се изхвърли с твърдението „отново първи видя екип на „Конкурент“. Това, разбира се, е лъжа.
За негово огромно разочарование първата медия, която съобщи за вчерашната катастрофа е агенция „Фокус“. Колегите още в 12.29 ч. пуснаха информация за инцидента, придружена със снимка. За Гошо Синдика това няма абсолютно никакво значение, тъй като за него е на живот и смърт да измами читателите и работодателя си за своите качества, и така да запази поста си.
Обидното е, че той продължава да смята своите читатели за малоумни и им прилага изтъркани номера от селски вечеринки, които скоро ще го оставят на улицата. А там е страшно за такива като него…
09.02.2018, 08:40 часа
3315 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha