Луд умора няма! Гошо Синдика продължава с колхознически плам да лъже читателите на „Конкурент“ /доказателства/

Луд умора няма! Гошо Синдика продължава с колхознически плам да лъже читателите на „Конкурент“ /доказателства/ Все още главният редактор на врачанския вестник „Конкурент“ Георги Александров продължава с колхознически плам да лъже оределите читатели на изданието. Агенция BulNews.bg вече многократно разкри случаи, в които популярният и като Гошо Синдика списвач безочливо мами с цел да заблуди управителя на дружеството Димитър Николов и собственика на марката Делян Пеевски. Въпреки това Георги Александров продължава да има поведението на човек, който е гледал поне 100 пъти за един ден интервюто на Хекимян с Бойко Борисов.
Поредната регистрирана измама бе извършена в събота, когато Гошо Синдика пусна в електронното издание на вестника материал за лека катастрофа между мотор и кола във Враца с гръмкото твърдение „видя първи репортер на "Конкурент", както се случва често напоследък“. Това, разбира се, е лъжа!
Доказателството е самата публикация и часът, в който е направена. В сайта на „Конкурент“ е посочено, че това е станало в 12.35 ч. За огромно съжаление на Гошо Синдика и неговите болни амбиции, сайтът „Зов нюз“ още в 11.50 ч. съобщи за инцидента, без да прави гръмки твърдения. Очевидно обаче за напрегнатия главен редактор на „Конкурент“ този факт няма никакво значение и той гордо се тупа в гърдите като Бай Ганьо в австрийска баня. Така за пореден път обществото получи ярко доказателство, че Гошо Синдика вместо да прави опити за качествена журналистика, се занимава с измами, чрез които да придаде величествено значение на иначе дребната си осанка.
В паспортите на някои кучета пише Б.П., което означава, че то е без порода. Животното няма родословие, няма белези, които да го определят от коя порода е, да го отличат от глутницата помияри. Защо ли точно сега се сетих за помиярите?!
26.02.2018, 09:22 часа
4514 2
Коментари

начо

26.02.2018, 10:48 часа
интервю на Хекимян с Борисов не е имало имаше монолог

възмутен

26.02.2018, 09:32 часа
Бахти излагацията!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha