Велик понеделник! България чете BulNews, Гошо Синдика преписва като първокласник

Велик понеделник! България чете BulNews, Гошо Синдика преписва като първокласник Вчерашният ден влиза гордо в аналите на рекордните постижения на агенция BulNews.bg. Само през Великия понеделник в сайта на информационния лидер на Северозапада са влезли 65 347 души, което е отличен резултат за началото на седмицата.
Още сутринта ние първи публикувахме новината за обърнат швейцарски  микробус на Е-79 в района на село Краводер, около обед първи съобщихме за жестоката катастрофа с двама загинали и много ранени на пътя между Монтана и Враца, и пак ние първи пуснахме новината за верижната катастрофа край Мездра. През целия ден колегите от страната гребяха с пълни шепи от нашата съкровищница за новини, като коректно цитираха BulNews.bg.
Само един човек прекара празничния ден с изкривено от злоба лице. Главният редактор на врачанския вестник „Конкурент“ Георги Александров, известен и като Гошо Синдика, още от сутринта започна да ни преписва като първокласник от учебна дъска и това продължи през целия ден. В усилията си да прикрие своя провал, той прибягваше до редовната си практика да връща часовника на новините в сайта на вестника и си измисляше факти, за да привлече вниманието на читателите. Стигна се дотам да пусне заглавие „Вижте кого е карал "Форд"-ът ковчег от катастрофата на Е79“, без в самия материал да пише кого. Тук изобщо няма да коментираме, че колата се управлява от шофьор, а не е обратното, но това се учи в началните класове в училище.
Днес публикуваме данните от понеделник на брояча tyxo.com, който следи резултатите на регистрираните в него сайтове. Разликата в посещенията великодушно оставяме да бъдат коментирани от читателите.
 
Сайт                                         посещения                                     импресии
BulNews.bg                                65 347                                           179 376
konkurent.bg                              20 717                                             49 947
zovnews.com                              11 590                                             16 633
10.04.2018, 10:29 часа
2295 1
Коментари

Мистър Икономика

10.04.2018, 19:24 часа
Няма никаква логика фалиралия вестник да продължава да съществува-никой не го чете, няма кой да го прави, никой не дава сериозни пари за реклама. Ако не беше инерцията от една време, досега да са го затворили. Ще е чудо да избута до Коледа.

Стефан Т.

10.04.2018, 11:54 часа
Гошо води отчаяна борба да не бъде уволнен от Пеевски и затова са всичките тези магарии. Дали ще остане-не знам...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha