Гошо Синдика няма спирка! Вчера отново измами читателите на „Конкурент“, пак върна часовника в сайта /доказателства/

Гошо Синдика няма спирка! Вчера отново измами читателите на „Конкурент“, пак върна часовника в сайта /доказателства/ Все още главният редактор на врачанския вестник „Конкурент“ Георги Александров, известен в гилдията и като Гошо Синдика, продължава с порочната практика да мами читателите на електронния портал на изданието.
Снощи във Враца стана зрелищна катастрофа с материални щети, но без ранени хора. Инцидентът не е нещо изключително, заради което си заслужава един журналист да мами читателите си, но въпреки това Гошо Синдика отново го направи. Системата за мониторинг е записала, че в 21.09 часа в сайта на „Конкурент“ няма новина за катастрофата. По-късно обаче там се появява информация за инцидента но с час 21.03.
Цялата работа е, че в 21.05 часа агенция BulNews.bg вече е пуснала новината и измамникът е трябвало на всяка цена да се докаже пред собственика Делян Пеевски и назначения за управител Димитър Николов, че е изпреварил информационния лидер. За негово съжаление това е поредната регистрирана измама от Гошо Синдика и е истинско чудо, че това лице все още работи в „Конкурент“. За пореден път ще обясним, че няма никакво значение в колко часа е качена една новина, а нейното качество, за да бъде предпочетена от хората.
Нещата с вестника не вървят на добре и към това като се добавят постоянните лъжи на Гошо Синдика, положението става катастрофално. Как пък не се намери един грамотен човек, който да му обърне внимание, че с тези скандални действия води медията към гробището на фалиралите вестници. Едва ли още дълго оределите читатели ще търпят дребничкият комплексар от Ружинци да ги прави на идиоти…
25.04.2018, 08:19 часа
3607 2
Коментари

Пилчев

25.04.2018, 22:46 часа
Мусака, майф. Мкуууус

Гагарин

25.04.2018, 09:03 часа
Тоя капут още ли ходи на работа?! Чувам, че жена му го кара да се маха, ама да видим.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha