Трус в МВР Враца! Напуска още един дългогодишен полицейски началник, вижте кой е той /снимка/

Трус в МВР Враца! Напуска още един дългогодишен полицейски началник, вижте кой е той /снимка/ Продължават трусовете в системата на МВР във Врачанско, предизвикани след назначаването на Янко Янколов за шеф на областната дирекция. Още в първите дни след идването му започнаха да напускат дългогодишни полицаи и тази тенденция се запазва.
Поредният униформен, който е решил да се махне от МВР, е Цено Ганчев. Мъжът е началник група „Оперативна“ в полицейския участък в АЕЦ „Козлодуй“. Ганчев е от дългогодишните опитни полицаи, като преди това е работил в сектор „Криминална полиция“ в областната дирекция във Враца.
Причината за напускането му са резултатите от отчет на шестмесечието, направен онзи ден. Тогава са се чули упреци от страна на старши комисар Янколов към неговата работа и това преляло чашата. Веднага след края на мероприятието Ганчев взел решение да напусне системата на МВР и затова днес подал рапорт до директора.
Съпругата му обаче остава да работи като разследващ полицай в областната дирекция във Враца.
09.08.2018, 16:00 часа
12247 5
Коментари

pipi

10.08.2018, 12:08 часа
bravo beee....venci debelia shte go yredat za nachalnik ta preebaha ceno abnia........

Цене Уестия

09.08.2018, 22:00 часа
Абе ей врънете ме на работа да си веем уя ве, самсуняци,

Сменете Кмета!

09.08.2018, 19:17 часа
Още има за самонапускане след оперативка. Янко ги кара по списък. Знае той.... идва ред и на онзи курортисчето на Турчето раненика. Каките няма да го спасят , пътник е.

прост врачанин

09.08.2018, 18:54 часа
Относно това момченце ,загубата няма да е голяма загубата .Директора ще има много проблеми ,за пръв път тая шибана дирекция има КАЧЕСТВЕН ЧОВЕК който да управлява и да вкара ред -уви ще му видят сметката назначените прости и неграмотни същества .

прост врачанин

09.08.2018, 18:45 часа
Ако закрият дирекцията на МВР-Враца и РУ няма да е голяма загубата и без това се симулира работа. Откакто напуснаха много стари кадри и опитни ченгета ...ченгеджийницита в северозападнала България за нищо не стават -герберски назначения .
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha