Потресаващо! Ето каква гадост си купи мъж от супермаркет във Видин /снимки/

Потресаващо! Ето каква гадост си купи мъж от супермаркет във Видин /снимки/ Развалени яйца продват във видински хранителен магазин, оплака се местен жител във Фейсбук. Тодор Желязков от Видин в събота решил да напазарува от супермаркет от веригата „Моят магазин“ в мола в крайдунавския град.
Когато се прибрал с покупките вкъщи обаче останал неприятно изненадан. Първото яйце, което счупил от кората, било покрито с плесен. Когато строшил и 10-те яйца от опаковката, се оказало, че всичките са такива. Видинчанинът не повярвал на очите си и на това, че е допуснато да се продават хранителни продукти в такъв вид. 
„Такива яйца купих вчера от магазина в мола. 10 броя. Всички са такива. Купих и акула. Като я размразих 30% беше вода. Аз повече няма да стъпят в тоя магазин“, пише Тодор Желязков във Фейсбук.
Под снимките, които е публикувал в социалната мрежа, хората изказват възмущението си. „Те са за съд, това е разпространение на салмунела. Как може“; „Каква е тая гад“; „Така като гледам.....ако беше изчакал още ден - два можеше да имаш пиленца“, гласят част от коментарите.
Мъжът подал и сигнал в Комисията за защита на потребителите, които разглеждат случая.

 
14.08.2018, 08:28 часа
7614 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha