“My Market” във Враца празнува първия си рожден ден, дават отстъпка на всички продукти /снимки/

“My Market” във Враца празнува първия си рожден ден, дават отстъпка на всички продукти /снимки/ “My Market” във Враца празнува своя първи рожден ден, научи агенция BulNews.
За година магазинът спечели доверието на много клиенти и се наложи като супермаркет №1 в ж.к. „Дъбника“. По случай празника, днес можете да се възползвате от 5% отстъпка за всички артикули в обекта. Собствениците на „Мy Market” са подготвили и почерпка за своите многобройни клиенти. 
Магазинът е единственият супермаркет в най-големия жилищен комплекс във Враца, който от отварянето си е винаги зареден с разнообразни, качествени и пресни стоки. Той се намира на изключително удобно място - в Търговския център срещу пазара в ж.к. „Дъбника“ и работи от 8 до 22 часа, без почивен ден. 
В него може да намерите прясно месо, деликатеси, млечни храни и свежи зеленчуци, които да ви осигурят вкусната трапеза на предстоящите празници. В богатия асортимент от стоки може да откриете и козметика, препарати, алкохол, безалкохолни напитки и цигари. 
Собствениците на „Мy Market” канят всички да отпразнуват заедно рождения ден на магазина. 
07.12.2021, 08:50 часа
5440 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha