След година търсене: Трима искат да управляват общинската телевизия във Враца

След година търсене: Трима искат да управляват общинската телевизия във Враца Истинско чудо се случи, след като близо година общинските съветници не можеха да намерят кой да управлява общинската кабелна телевизия във Враца, научи агенция BulNews. След поредица от провалени процедури за избор на борд на директорите на „РТВ – Вестител“, преди дни изненадващо се явиха цели трима мераклии.
От съобщение на сайта на общинския съвет става ясно, че тримата кандидати за поста са Борислав Саравски и адвокатите Христо Петков и Мария Генова. Те са допуснати до втория етап от процедурата – „оценка на бизнес-плана“. Те трябва да представят концепция до четвъртък в информационния център на общината.
Припомняме, че доскоро никой не желаеше да участва в управлението на местната кабеларка. Процедурата за избор на съвет на директорите и възлагане на управлението се прекратява и стартира няколко пъти, но ефект така и нямаше.
В търсенето на управници на телевизията дори се стигна до там, че бе взето решение да могат да кандидатстват не само хора от региона и страната, но и от целия Европейски съюз.
14.11.2018, 08:18 часа
1753 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha