Фабриката за ментета с нова продукция! Сашо Ангелов опроверга фалшива новина на врачанския „Конкурент“ /факсимиле/

Фабриката за ментета с нова продукция! Сашо Ангелов опроверга фалшива новина на врачанския „Конкурент“ /факсимиле/ Старши треньорът на „Ботев“ /Враца/ Сашо Ангелов категорично опроверга написаното от врачанския вестник „Конкурент“ и в сайта на изданието, че лежи в болница заради тежко заболяване. Гръмката новина беше тиражирана вчера от главния редактор Георги Александров, по-известен в града като Гошо Синдика.
Днес репортер на агенция БЛИЦ е потърсил за коментар наставника на врачанския футболен клуб, който е останал изненадан от фалшивата новина за неговото здравословно състояние.
„Какви болници, какви простотии??? В момента съм си във Велико Търново – гледам си телевизия на дивана! Истината е, че наистина имам проблеми с шипове на врата. Става въпрос за така наречената шийна остеохондроза. Но не съм лежал в болница. В случая ми помогна много Валери Божинов, за което искам публично да му благодаря. Момчето ме свърза с една лечителка от София. Тя ми оправи проблема – да е жива и здрава. А проблемът с прешлените на врата си е сериозна работа и никак не е за подценяване. Но сега съм добре”, е заявил Сашо Ангелов, който е втори баща на Валери Божинов. 
След като стана ясно, че са излъгали, от "Конкурент" бързо промениха текста в електронното си издание в опит да замажаш поредния си гаф.
Това обаче не е първият случай, в който Гошо Синдика пуска фалшива новина за старши-треньора на „Ботев“. Два дни преди началото на шампионата в Първа лига той публикува ментето, че Сашо Ангелов е подал оставка, за да поеме втородивизионния „Локомотив“ от Горна Оряховица. По тази причина вторият баща на Валери Божинов не разговаря с главния редактор на „Конкурент“ и категорично е забранил да се споменава пред него името на Георги Александров.
За съжаление пускането на фалшиви новини се превърна в запазена марка за западащото издание и това сериозно руши и репутацията на останалите медии, които коректно изпълняват задължението си да информират хората.
20.12.2018, 16:15 часа
5286 3
Коментари

пръдльовци

20.12.2018, 21:14 часа
Тия от кокнурент пущат менте новини и миризливи газове.

Доктор Ох, боли

20.12.2018, 18:45 часа
Любимият ми герой Гошо Синдика отново се появи. Толкова ми липсваше през изминалите месеци. Пишете, че още малко и няма да го има.

Наблюдател

20.12.2018, 16:34 часа
Абе тия още ли не са фалирали?!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha