Здравните власти в Монтана си търсят трима експерти

Здравните власти в Монтана си търсят трима експерти Регионалната здравна инспекция в Монтана обяви конкурси за трима експерти, научи агенция BulNews.
Позициите са в дирекцията по надзор на заразните болести. Свободните места са за главен експерт и двама младши експерти.
Задачата на спечелилия конкурса за главен експерт е да организира, координира, планира и контролира дейността в микробиологична и паразитологична лаборатория и ред други дейности. Изискваната минимална степен на завършено образование за длъжността е бакалавър IV младши ранг с минимален професионален опит от две години. Необходимите допълнителни умения и квалификации са професионално направление в сферата на медицината.
Единият младши експерт ще носи отговорност по извършване на микробиологична и серологична диагностика на заразните болести в Микробиологична лаборатория за целите на противоепидемичния и държавния здравен контрол. Другият експерт пък ще отговаря за извършването на лабораторна диагностика на паразитозите в Паразитологична лаборатория по профилактични, епидемиологични и клинични показания.
Изискваната минимална степен на завършено образование за младшите експерти е професионален бакалавър с V младши ранг, като професионален опит не се изисква.
Минималният размер на основната заплата е 560 лева, като основното трудово възнаграждение се определя в зависимост от професионалния опит на спечелилия конкурса кандидат.
Подборът ще бъде проведен на два етапа - решаване на тест и интервю, а срокът за подаване на документи е до 24 януари.
 
17.01.2019, 08:25 часа
2058 1
Коментари

рзи

17.01.2019, 10:27 часа
когато си намерят експерти да се обадят
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha