Деца от Враца мериха сили в състезание на полицията

Деца от Враца мериха сили в състезание на полицията Състезание под наслов „Ваканция здравей! Да играем безопасно“ беше проведено днес в двора на ОУ „Васил Левски“ във Враца. 40 деца от различни селища в областта се включиха в заключителния етап на nационалната програма „Работа на полицията в училище“. 10 отбора  участваха в 4 игри със състезателен характер, разработени от инспекторите от Детска педагогическа стая и Общинска комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.  
Основната цел в заключителното състезание беше  децата да покажат наученото през годината и да се подготвят за безопасна ваканция през ваканционните месеци. В проведеното шоу-викторина бяха включени въпроси, свързани с работата на полицията, с безопасността на децата и готовността им да помагат на други хора в случай на нужда.
Служители на ОД МВР-Враца демонстрираха работа с помощта на служебни полицейски кучета. 
Отборно класиране:
  • Първо място: ОУ „Васил Левски“-Враца
  • Второ място: ОУ „Св.Климент Охридски“-Бяла Слатина
  • Трето място: ОУ „Св.Св.Кирил и Методий-Криводол
В състезанието участваха още: 2 отбора на ОУ „Васил Левски“-Враца, ОУ „Васил Априлов“-Хърлец, ОУ„Христо Ботев“-Гложене, СУ“Иван Вазов“-Мездра, СУ“Васил Левски“-Роман, СУ „Васил Левски“-Бяла Слатина.
Всички участници в състезанието получиха индивидуални награди от МВР.
23.05.2019, 14:10 часа
988 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha