Пълно безобразие! Вижте къде качи служебната си кола поредният нагъл шофьор във Враца

Пълно безобразие! Вижте къде качи служебната си кола поредният нагъл шофьор във Враца „Лампичката“ на нагъл шофьор не светна, дори и след като паркира пред магазин за осветителни тела в центъра на Враца, научи BulNews. 
За поредното безобразно паркиране сигнализира в рубриката ни „Ти, репортерът“ наш редовен читател. Той ни изпрати снимка, илюстрираща до къде стига наглостта на някои шофьори. Случаят е от площад "Св. Софроний Врачански" /бившия пл. „Благоев“/ във Враца, а на фотоса ясно се вижда, че водачът на фирмената кола, най-вероятно е предпочел да спре по-близо до магазина с осветителни тела, който зарежда. Мнозина от нас се досещат, че лампите са чупливи и преносът до търговския обект трябва да е особено деликатен, но все пак не бива да се стига до подобни крайности. Още повече, че автомобилът е паркиран на тротоара и е в близост до спирка на градския транспорт, което разбира се пречи и на пешеходците, и на пътуващите.    
Безхаберие, несъобразителност, наглост  или липса на умения за шофиране е причината за поредното абсурдно паркиране не става ясно от снимката. Със сигурност обаче, не трябва да ставаме свидетели на подобни гледки.
„Май чака автобуса към борчетата“, коментира възмутен очевидецът на абсурдната ситуация и се моли да не среща на пътя си подобни „компетентни“ шофьори. 
 
29.08.2019, 08:50 часа
3340 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha