Отбелязваме Деня в памет на загиналите мотористи

Отбелязваме Деня в памет на загиналите мотористи

За четвърти пореден път ще бъде отбелязан Денят в памет на загиналите мотористи и в подкрепа на пострадалите мотоциклетисти.
Ежегодното събитие традиционно се провежда в третата неделя на месец септември и тази година ще е на 15 септември. То ще се проведе в няколко български града.
Моторист загина при катастрофа на пътя Кюстендил - София По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил
Призивът е към по-голяма толерантност на пътното платно и за намаляване на агресията по пътя, съобщават организаторите. Целта е да се покаже, че мотоциклетистите са дисциплинирани участници в движението.
До момента има определени 23 града, където ще бъде отбелязан Денят в памет на загиналите мотористи и в подкрепа на пострадалите мотоциклетисти.
От първо лице: Разказ за любовта към високите скорости и рисковете, които крият Повече от половината проверени на пътя мотористи са без книжки, сочат данните на пътните полицаи
Те са Асеновград, Ботевград, Бургас, Варна, Видин, Враца, Добрич, Несебър, Нови пазар, Пазарджик, Панагюрище, Петрич, Пирдоп, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, София, Стара Загора, Търговище, Харманли, Шумен и Ямбол.

15.09.2019, 09:20 часа
599 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha