Кандидатите в листата на ВМРО във Враца съчетават знания, опит и професионализъм

Кандидатите в листата на ВМРО във Враца съчетават знания, опит и професионализъм ВМРО-БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ участва на местните избори в община Враца с пълна листа от 37 кандидати за общински съветници. Листата е подкрепена от още седем политически формации и граждански сдружения - Национален фронт за спасение на България, Движение „България на гражданите“, Движение за радикална промяна „Българска пролет“, Съюз на патриотичните сили „Защита“, Социалдемократическа партия, Обединена социалдемокрация, Национално сдружение на клубовете на запасното войнство „За честта на пагона“. Огромната част от кандидатите, не членуват в политически партии и са част от гражданската квота. Кандидатите съчетават знания, опит и професионализъм. Всички участници са доказали своя принос за развитието и просперитета на нашия град. Листата на ВМРО-БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ е патриотичната и гражданската листа за Враца. 

Кандидати за общински съветници:

101.    Красимир Ангелов – Художник-иконописец. Два мандата общински съветник. Председател на групата на ВМРО в последния общинския съвет. Председател на Постоянната комисия по култура и на Фонд „Култура“. Член на Инициативен комитет „Памет за Враца“. Председател на ВМРО гр. Враца. Инициатор за създаването на Общински фонд „Ин витро“. Ще работи за културното развитие и опазване на културно-историческото наследство на Враца.

102.    Марин Цветков - Завършил индустриален мениджмънт. Най-младият общински съветник в мандат 2015-2019. С опит в общинската администрация. Регионален организатор на ВМРО за Северозападна България. Продължава да работи за стимулиране на отговорното родителство и за създаване на доброволни формирования при бедствия и извънредни ситуации.

103.    д-р Цветан Петров - Завършил Селскостопанска академия - София, Лекар по ветеринарна медицина. Собственик на фирма „Орбита“, работеща в областта на хранително-вкусовата промишленост. Председател на НФСБ за Враца. Неговата мечта е Враца да възстанови нивото на икономическото развитие, което имаше.

104.    Момчил Янков - Завършил „Политология“ и „Дипломация и национална сигурност“ с отличен успех. Председател на Младежката организация на ВМРО-Враца и зам.-председател на Националния младежки комитет на ВМРО. Ще работи Враца да се превърне в атрактивна туристическа дестинация и за това гласът на младите и активните хора да се чува.

105.    Мая Антова - Историк. Главен учител в СУ „Христо Ботев“-Враца. Представител на гражданската квота. Участник в редица обществено значими, патриотични инициативи. Професионалният и опит е съчетан с нестихващия ентусиазъм за възстановяване на гордия и непримирим дух на врачани. 

106.    Страхил Цеков - Икономист. Досегашен кмет на село Мраморен, избиран два мандата. Сега ще пренесе натрупания опит в общинския съвет. Ще работи за равнопоставеност на всички населени места в общината.

107.    Венцислав Николов - Председател на Спортен клуб по водна топка „Ботев“ /Враца/. Общински съветник мандат 2003-2007. 2014г. – директор на Общинско предприятие „Спорт и туризъм“. 2016-2017 – директор на училището в с. Моравица. Неговата цел е възраждане на спортните клубове и еднакво отношение към всички спортове.

108.    д-р Цветан Коцев - Зъболекар. Общински съветник мандат 2011-2015. Ще работи за спасяване на лечебните заведения във Враца и за качествено и достъпно здравеопазване.

109.    д-р Иван Якимов - Лекар. Началник отделение по образна диагностика при Комплексен онкологичен център – Враца. С опит в управлението на МБАЛ „Христо Ботев“. Общински съветник мандат 2003-2007. Предлага конкретни мерки в общинската политика за здравеопазването, за възраждането на общинските лечебни заведения и ефикасна профилактична програма.

110.    Диана Дойнова - Собственик и управител на книжарница "Нова галерия" Враца. 30 години трудов стаж в областта на културата и просветата. Председател на „Движение България на гражданите“ – Враца. Нейната цел е да се възстанови духът на Враца като културно средище на Северозапада

111.    Красимир Донов – Изявен общественик, с категорична гражданска позиция. Неотклонен привърженик на демократичните принципи. Няколко мандата общински съветник. Ще работи за повече откритост в общинската администрация и правото на плурализъм на мненията. 

112.    Надя Донкинска - Финансист с дългогодишен управленски опит в банково-застрахователния сектор на Северозападен Регион. Мениджър на консултантска компания. Инициатор на редица форуми и мероприятия във Враца и Региона.

113.    инж. Жерар Иванов - Специалист в областта на животновъдството. Неговата цел е, Общината да създаде по-големи възможности за превенция и контрол при предпазването на животните и селскостопанските култури от различни заболявания. 

114.    м.с. инж. Георги Костов - Балкански шампион по лека атлетика за ветерани. Специалист в областта на енергетиката. Ще се бори за правилно използване на енергийните ресурси и по-добра енергийна ефективност в Община Враца. 

115.    Румен Кръстев - Завършил геология и геохимия в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Изпълнителен директор на едни от най-големите металургични предприятия "ЕЛИСЕЙНА " ЕАД, "ЗЕМИНВЕСТ" ЕАД гр. София, "ЕКО МЕДЕТ" ЕООД гр. Панагюрище. Мечтата за истински икономически подем на Враца.

116.    Румяна Божинова - Кмет на с. Три кладенци мандат 2007-2011. Директор на дом за деца с увреждания в същото село. Отличена с награда за приемен родител на годината. Ще работи за повече грижи за хората с увреждания и създаването на подходяща архитектурна среда за тях. 

117.    о.р. полк. Коста Червеняшки - Специалист в системата на сигурността. Бил е директор на ОДП на МВР-Враца. С опит в разработването на проекти с европейско финансиране. Залага на реда и сигурността, и грижата на общината за опазването на обществения ред, сигурността и здравето на гражданите.

118.    Мая Ценова - До момента кмет на с. Горно Пещене. Бивш Директор на училището в селото и учител в с. Тишевица. Поставя въпросите за превенция и предотвратяване на бедствията и за запазване на образователните институции в малките населени места. 

119.    Адриан Тодоров - Магистър по Екология и Икономика. С опит в здравния мениджмънт. Мечтата му е Враца да е екологично чист град, без изгаряния на отпадъци и опасности от замърсявания на водата, почвата и въздуха.

120.    Давид Давидов - Писател. Автор на книги посветени на историята на ФК „Ботев“ Враца, на военното дело в Северозападна България и на неговото родно село Долно Озирово. Футболен и рок фен. Неговото кредо е свободата. 

121.    о.р. полк. Максим Аврамов - Полковник от българската армия, служил в ракетни войски. Началник на Военно окръжие – Враца в периода 1990 – 2000г. Ще работи за развитието на военното дело във Враца и за издигането престижа на офицерските и военно-патриотичнте организации.

122.    Светлин Марков - Завършил право. Работи в сферата на юридическите услуги и правните консултации. Част от Театрална група ТЕМП - Враца. Както правото, така и културата имат нужда от нови импулси. За него, Враца има бъдеще като фестивален град.

123.    ст.н.с. Йордан Малджански - Специалист в областта на животновъдството. Общественик с активна гражданска позиция. Борец за справедливо разпределение на субсидиите в селското стопанство и защита на „малките“ производители.

124.    Христо Николов - Занимава се с охранителна дейност. Собственик на автосервиз в кв. Кулата. Има визия за засилване на сигурността в малките населени места.

125.    Тихомир Митов - Кандидат за кмет на с. Згориград. Собственик на заведение в родното си село. Ще работи за свободната инициатива на гражданите.

126.    Красимир Петров - Кандидат за кмет на с. Лиляче. Работи в циментовия завод „Холсим“. За него, културата и спорта имат своето бъдеще и в малките населени места.

127.    Иван Иванов - Кандидат за кмет на с. Баница. Специалист по механотехника. Работи в селското стопанство. Убеден привърженик на девиза „Трудът краси човека“.

128.    Тихомир Цеков - Кандидат за кмет на с. Паволче. Собственик на мебелна фирма. Обещава, че ще остане да живее и работи за бъдещето на хората от Община Враца.

129.    Красимир Тошев - Кандидат за кмет на с. Челопек. Ръководител в ОП „Паркинги и гаражи“. Не може да се примири с несправедливостите и е убеден, че всички трябва да са равни пред закона, независимо от етнос и религия.

130.    о.р. Иван Иванов - С дългогодишен опит в системата на МВР. Кмет н ас. Оходен мандат 2011-2015. Доказан управленец. За него реда и законността трябва да са гарантирани, дори и в най-малкото населено място.

131.    Димитър Димитров - Кандидат за кмет на с. Косталево. Специалист в системата на горското стопанство. Категорично се противопоставя на обезлесяването, дървената мафия и унищожаването на природата.

132.    Красимир Цеков - Кандидат за кмет на с. Върбица и бивш кмет на същото село. Дълги години работи в международния транспорт. Ще се бори за повече инвестиции в селата.

133.    Саша Михайлова - С опит в хотелиерството. В момента завършва право. За нея, Общината трябва да гарантира правото и шанса на младите, да останат във Враца. 

134.    Алберт Диловски - Кандидат за кмет на с. Тишевица. Работи в голяма търговска верига. Опитът му показва, че успехите се постигат с труд, а инвестициите са гаранция за просперитета на Враца.

135.    Павлин Цветков - Кандидат за кмет на с. Голямо Пещене. Остро се противопоставя на настъплението на етническите партии в Северозападна България. Ще се бори за еднакво отношение към всички.

136.    Веселин Илиев - Собственик на търговски обекти в кв. Бистрец и кв. Младост. За него, Враца не е само „Пробива“, не и кварталите, които също се нуждаят от подобряване на инфраструктурата.

137.    Радослав Котов - Шест мандата кмет на с. Нефела. Целта му е да пренесе опита си в Общинския съвет и да работи за финансовата децентрализация на селата.

За кандидатите за общински съветници от ВМРО-БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ гласувайте с номер 34 в бюлетината и съответната преференция!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
23.10.2019, 16:01 часа
2339 0