Продават на търг бензиностанция в Монтанско /снимки/

Продават на търг бензиностанция в Монтанско /снимки/ Частен съдебен изпълнител обяви на търг бензиностанция в монтанското село Лехчево, научи агенция BulNews. Обектът е собственост на фирма, затънала в дългове към банкова институция.
Продава се имот с площ от 560 квадратни метра, ведно с построения търговски обект, представляващ „Бензиностанция и газостанция“. Сградата е едноетажна и с площ от 25 квадратни метра. На терена има бензиноколонки и газ-колонка под слънцезащитни навеси и други обслужващи подземни и надземни съоръжения.
В обекта има две цистерни за петролни продукти – вкопани по 15 куб. м., като всяка е с двойно дъно. Има и цистерна за петролни продукти, вкопана от 20 куб. м., с двойно дъно, също предназначена за съхраняване на петролни продукти. Продава се и свързващата система от тръби, от цистерните до колонките с обща дължина 15 м., импрегнирана и вкопана. На терена има и модулна газ станция, състояща се от колонка „Мобил 1“ и цистерна за газ 10 куб. м. Недвижимият имот се намира в регулацията на село Лехчево, като транспортната достъпност в района на имота е много добра за МПС-та и за пешеходци.
Имотът има масивна ограда, площадков водопровод и собствен водоизточник, площадкова канализация и септична яма, както и зелени площи. Сградата обслужваща бензиностанцията е построена е през 2003 г. и е в добро състояние.
Началната цена, от която започва наддаването, е 41 280 лева, като търгът ще се проведе на 5 декември от 15.30 часа.
 
06.11.2019, 08:10 часа
3447 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha