Заради дългове! Обявиха за продан петстаен апартамент в Монтана

Заради дългове! Обявиха за продан петстаен апартамент в Монтана Частен съдебен изпълнител сложи на тезгяха петстаен апартамент в Монтана, научи агенция BulNews. Жилището се обявява на търг, тъй като собствениците му са заборчнели към банкова институция.
Апартаментът се намира в ж.к. „Младост“ на ул. „Шести Септември“ №36, на втория етаж. Той се състои от пет помещения, баня и офис със санитарен възел. Общата площ на жилището е 143 квадратни метра. Имотът е преустроен на офиси и битови помещения за персонала на заведението, намиращо се под него. 
Жилищната сграда, в която се намира апартаментът, е с масивна конструкция. Тя е изпълнена с монолитни железобетонни рамкови конструктивни елементи и подови конструкции, монолитно изпълнение, с тухлени преградни стени. 
Сградата е антисеизмично подсигурена и е четириетажна. Намира се в квартал с много добре развита инженерна инфраструктура, електрифициран е и има връзка с градската ВиК мрежа. Изградена е вертикална планировка и улиците в района са с трайна настилка.
Началната цена, от която започва публичната продан е 70 320 лева.
Върху имота има наложена възбрана и договорна ипотека. Търгът ще се проведе на 5 декември от 15 часа в сградата на районния съд в Монтана.
 
07.11.2019, 08:05 часа
1767 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha