Хванаха газова бутилка натъпкана с марихуана в кола на Капитан Андреево /снимки/

Хванаха газова бутилка натъпкана с марихуана в кола на Капитан Андреево /снимки/ Пълна с марихуана газова бутилка в български автомобил са открили митническите служители на Главна дирекция "Митническо разузнаване и разследване". 
На 18 декември на ГКПП Капитан Андреево на трасе "Изходящи автомобили и автобуси" е пристигнал лек автомобил с българска регистрация, управляван от български гражданин. По метода "анализ на риска" автомобилът е бил селектиран за щателна проверка, при която след пролъчване с рентгенова апаратура се установяват необичайни плътности на газова бутилка в багажното отделение.
При последващ физически контрол в газовата бутилка са открити 69 пакета вакумирани полиетиленови пликове, обвити с алуминиево фолио. След разрязването на един от пликовете  е установено, че съдържа зелена тревиста маса. Направеният полеви наркотест е реагирал на марихуана. Общото тегло на наркотичното вещество е 4.450 кг.
 По случая е образувано досъдебно производство от разследващ митнически инспектор под надзора на Окръжна прокуратура – Хасково. Шофьорът е задържан с прокурорска мярка „задържане под стража“ за 72 часа.
20.12.2019, 14:22 часа
866 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha