Старшата на "Монтана"и "Вихър" /Николово/ направиха зрелищно 3:3 /снимки/

Старшата на "Монтана"и "Вихър" /Николово/ направиха зрелищно 3:3 /снимки/ Юношите старша възраст на "Монтана" и шампионът на IV монтанска дивизия "Вихър" (Николово) направиха изключително зрелищна и стойностна контрола завършила без победител 3:3. Малките монтанци бяха догонващи в резултата, но накрая можеха да спечелят. И за двата отбора проверката, която се игра на терена с изкуствена настилка в спортния комплекс „Огоста“, бе първа за годината.
Веднага след началния съдийски сигнал на Петър Милков капитанът на символичните гости Кристиян Методиев-Пато бе изпуснат от защитата на съперника, но вратарят Генади Николов спаси. Стражът на домакините обаче бе наказан в 12-та мин., когато след добавка Милен Заков изпрати топката в мрежата му. "Монтана" отговори с далечен шут на Алекс Георгиев-Майвата преминал покрай дясната греда. В 26-та мин. отново Заков се разписа оставен непокрит в наказателното поле.
През второто полувреме момчетата на Дилян Иванов тръгнаха по-смело в атака и в 56-та мин. Любомир Веселов намали, след като пресече лошо върната от Галин Славчев към вратаря Росен Кирчев топка. Две минути по-късно Методиев се оказа на точното място при едно меле и от близо се разписа за 1:3. Малко след това Георги Манолиу напредна от ляво и с удар в далечния ъгъл направи Кирчев безпомощен. В 78-та мин. Емил Петров изравни след поредна добра атака на домакините, които можеха да стигнат и до пълен обрат, но Денис Димитров-Бебето и Петьо Петков изпуснаха от изгодни позиции.
25.01.2020, 16:37 часа
939 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha