Важна клечка! Баджанакът на Ицо Доков все пак получи апетитна хапка от Община Криводол

Важна клечка! Баджанакът на Ицо Доков все пак получи апетитна хапка от Община Криводол Домакинът на стадион „Христо Ботев“ Иван Петков Иванов все пак е получил апетитна хапка от кмета на Криводол Христо Доков, популярен в крими средите като Ицо Доков, научи агенция BulNews.
Баджанакът на градоначалника не успя да вземе без пари цялата спортна база заради неочаквания отпор от общинските съветници, но сега става ясно, че не е останал съвсем на „сухо“.
Някъде около нова година Ицо Доков е променил длъжностната му характеристика и му е възложил съхранението и контрола над дебитните карти, с които общината заплаща на бензиностанциите изразходеното гориво. На практика този, който има тези правомощия, може да зарежда колкото иска и където поиска гориво, без това да подлежи на последващ контрол, а ако го има, той трябва да бъде извършен от баджанака Доков.
На пръв поглед човек би помислил, че това не дава кой знае какви възможности за злоупотреби, но внимателен анализ показва, че става въпрос за ежедневно зареждане с гориво на поне 10 общински автомобила. Тук са включени училищните автобуси, колите на общината, сметосъбиращите камиони и вишката. Отделно в туби се сипва бензин за храсторезачките, дърворезачките и косачки на трева. В 15-те кметства от община Криводол има поне по един брой от последните и месечният разход за тях не е за подценяване. Изобщо не повдигаме въпроса защо точно домакинът на стадиона получава подобни правомощия, които би трябвало да бъдат възложени на висш служител на общината.
Очевидно, че задоволяването на балдъзата и баджанака е първостепенна грижа за майстора на схемите Ицо Доков. Любопитното е докъде ще стигне въображението на семейния клан в стремежа за усвояване на публични средства.
Редакцията на агенция BulNews вече има сериозна база данни за противоречивите действия на новоизлюпения кмет на Криводол и през следващите дни ще продължава да публикува потресаващи факти за лицето Ицо Доков.
19.03.2020, 09:19 часа
10314 4
Коментари

Кой кЪ ще да го разбира....

19.03.2020, 14:14 часа
Балдъзатаааааа, е добра.

донко

19.03.2020, 10:24 часа
Тоя направо да си подава оставката, защото е видно, че първо няма капацитет да управлява и второ е много лаком и само търси начини да се облагодетелства. Само като му видите антуража: умници-гении в науката и лауреати на мисловните процеси...

Градската легенда

19.03.2020, 09:34 часа
Ако продължавате така да го мачкате, сигурно ще имаме нов кмет в Криводол

Наблюдател

19.03.2020, 09:33 часа
Малиии,съсипахте го тоя човечец!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha