Рокади в МВР! Ето какви са последните размествания на шефски позиции в полицията във Враца

Рокади в МВР! Ето какви са последните размествания на шефски позиции в полицията във Враца Началникът на сектор „Пътна полиция“ във Враца Иван Коцев напуска поста си от понеделник, научи агенция BulNews. 
Информацията бе потвърдена от областната дирекция на МВР в града. От началото на следващата седмица той ще застане начело на "Охранителна полиция" в полицейското управление в Козлодуй. 
На мястото му още няма назначен титуляр и все още не е ясно кой ще поеме неговите функции. 
Припомняме, че от декември месец се говореше за рокадите в сектор "Пътна полиция" във Враца, като още тогава се очакваше комисар Иван Коцев да поеме шефската позиция в Козлодуй. 
08.04.2020, 17:33 часа
9513 3
Коментари

до Ивайло

09.04.2020, 17:21 часа
За сведение, тоа кой ша му даде въобще да мечтае за АЕЦ-а, като всички го знаят какъв "работник" е. Той е понижен на длъжност в РУ Козлодуй, въпреки че и това му е много, Виж за софри и черпене от регистраторската мафия на коли става.

2000

09.04.2020, 17:15 часа
От тоя мухльо и чеп за зеле не става.По време на неговото кадруване, КАТ достигна нечувани върхове на корупция и батаци, и то с негово покровителство! НАЙ-ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ НА ДИРЕКТОРА ЯНКОЛОВ БЕШЕ, ДА ГО ОСВОБОДИ НА МОМЕНТА И ДА ГО НАСОЧИ КЪМ НОЙ

иваило

09.04.2020, 12:34 часа
гарван гарвану око невади . В АЕЦА ще получава по голяма заплата плюс бонуси ,ваучери ,безплатна храна, безплатен транспорт ,а след това висока пенсия.Устроили са го ,като техен човек.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha