Масова дезинфекция във врачанските села! Шофьори се спиртосаха срещу коронавируса, полицията ги хвана

Масова дезинфекция във врачанските села! Шофьори се спиртосаха срещу коронавируса, полицията ги хвана Полицаи са хванали шофьори, седнали зад волана след опит за борба с коронавируса, научи агенция BulNews. 
Вчера във врачанските села Лесура и Крапец униформени служители са установили двама водачи, подкарали колите си след употреба на алкохол. 
В 23.50 часа в село Лесура служителите на реда спрели за проверка лек автомобил, управляван от жител на същото село. От извършения контрол станало ясно, че водачът е неправоспособен, а регистрационните табели са издадени за друго МПС. Освен това, при направена проба за употреба на алкохол се оказало, че пробата е положителна-0.66 промила. По случая е образувано досъдебно производство.
В село Крапец се е разиграла подобна ситуация. В 3 часа тази нощ е спрян за проверка лек автомобил „Опел“, управляван от жител на същото село. Полицаите направили проба за употреба на алкохол на шофьора, при която дрегерът отчел 1.09 промила. Табелите на автомобила са свалени от органите на реда. 

Снимката е илюстративна. 
09.04.2020, 11:16 часа
1357 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha