Слава Богу! Враца се размина на косъм да превърне септична яма в туристическа атракция /снимки/

Слава Богу! Враца се размина на косъм да превърне септична яма в туристическа атракция /снимки/ Безславно приключиха плановете на някои заблудени фактори да превърнат септична яма в новата туристическа атракция във Враца, установи проверка на агенция BulNews.
Преди няколко дни тихомълком беше засипана с камъни огромната дупка, която се отвори в центъра на областния град. За необичайния инцидент съобщи в началото на декември първо нашата медия.

Невиждан катаклизъм! Земята се отвори в центъра на Враца, вадят с кран потънала кола /снимки/

Още тогава ясно написахме, че това е септична яма, използвана от съседния жилищен блок преди изграждането на канализацията. Въпреки това влиятелни фактори обявиха, че дупката има огромна историческа стойност и потенциал да се превърне в туристическа атракция. Мобилизирани бяха дори археолозите от местния музей, които след подробни проучвания установиха това, което BulNews съобщи още в началото – това е септична яма.
През следващите месеци истерията около новата врачанска „забележителност“ заглъхна, а идеята за превръщането на дупката в атракция бе изоставена. 
Очевидно амбициозните варианти за запазването на септичната яма са били изчерпани и онзи ден няколко камиона с чакъл са сложили край на лакардиите около нея. От това развитие на събитията най-доволни са живеещите в съседните блокове, които няколко месеца нямаха достъп до тях с автомобилите си.
11.05.2020, 08:52 часа
5217 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha