МВР: 7 са пострадалите при снощната касапница във Враца, не е вярна новината за състоянието на шофьора на БМВ-то

МВР: 7 са пострадалите при снощната касапница във Враца, не е вярна новината за състоянието на шофьора на БМВ-то 7 са пострадалите при снощната касапница във Враца, съобщиха от МВР в областния град.
Тежката катастрофа стана около 19.15 часа, а за нея съобщихме първи минути след сблъсъка между „БМВ” и „Тойота” на бул. „Европа”.

Извънредно! Зверска касапница във Враца, има много ранени /снимки/

До зверския сблъсък се е стигнало след като лек автомобил „Тойота“ с врачанска регистрация е излизал от близката автомивка и е отнел предимството на движещото се по главния път „БМВ”, което било управлявано от 20-годишния Иван Ц. от Враца
Вследствие на удара тежко е ранена пътничката, която се возела вдясно отзад в „Тойота”-та – 50-годишната Полина Христова. Тя е с черепно-мозъчна травма и заради тежкото й състояние е транспортирана до болница „Пирогов” в София още снощи. Ранен е и 41-годишният мъж, който седял вляво до нея. Той е с фрактури на долните крайници, като опасност за живота му няма. 36-годишният водач на „Тойота”-та е Генко Стоянов, който е от Згориград и е юрист в Община Враца. Той е с порезни рани и е вън от опасност за живота.
Двамата пътника от „БМВ”-то – 19-годишният Валентин К. и 20-годишният Антонио Д. са се разминали само с охлузни рани. Няма опасност за живота и на водача на бавареца. Той се е отървал само с порезни рани. От МВР категорично опровергаха твърденията на местния "Конкурент", че шофьорът на германската кола е тежко ранен и в критично състояние във врачанската болница.
Водачите на колите не са изпробвани за употреба на алкохол, поради физическото им състояние. Издадени са им медицински талони за кръвни проби за алкохол и наркотици.
Образувано е досъдебно производство по случая.
 
21.06.2020, 10:01 часа
9470 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha