Извънредно! Зверска касапница във Враца, има много ранени /снимки/

Извънредно! Зверска касапница във Враца, има много ранени /снимки/ Тежък пътен инцидент е станал преди минути във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews. 
Катастрофата е на бул. „Европа“ в ж.к. „Дъбника“. До зверския сблъсък се е стигнало след като лек автомобил „Тойота“ с врачанска регистрация е излизал от близката автомивка и е отнел предимството на движещото се по главния път БМВ.
По непотвърдена информация в японската кола е пътували четирима души, а БМВ-то е управлявано от млад шофьор от областния център, който е бил с двама свои приятели. Вследствие на силния удар има пострадали и от двете коли.
На мястото пристигнаха три полицейски патрула и две линейки. Колите са толкова смазани от сблъсъка, че се наложи огнеборците да режат вратите на двата автомобила, за да извадят хората изпод ламарините. За щастие няма загинали, но всички участници в катастрофата са ранени и са транспортирани във врачанската болница. 
Пътуващите в района да изберат друг маршрут, тъй като по пътя има много разпилени частици и движението е блокирано.
Повече информация за пътнотранспортното произшествие се очаква да има в утрешния бюлетин на полицията във Враца.
 
20.06.2020, 19:58 часа
24496 7
Коментари

чекията

23.06.2020, 07:28 часа
тука с годзилата карам с 200 км/ч, бате!

и аз съм шофьор

22.06.2020, 09:21 часа
айде сега много примерните сте се събрали на дискусия. един му пречат автомивките на друг че карат по бързо по широките булеварди... вие сигурно никога не сте вдигали повече от 50. Тоя с бмв то е виновен ама тоя дзвер другия що не се е огледал? А?

Вършат ли си работата от КАТ,като дремат на светофара под Благоев и гледат да ощавят некой чичак за фарове?

20.06.2020, 23:42 часа
Бул. Орозов е скоростна отсечка,на бул. Демокрация вечер е същото - скоростни отсечки от Благоев до Суми и от Космос до Суми.Тумбене на моторетки и всякакви ръняци дето мама и тате са купили на изродчетата.Тесните улици зад Била също.Крайречния същ

Hoonigan

20.06.2020, 23:41 часа
Не веднъж съм засичал тоя с това БМВ с надписа hoonigan да кара като идиот из града. Ама то сложим 2 лепенки сложим права тръба на ауспуха и сме бързи и яростни.

мамини добри

20.06.2020, 23:14 часа
Видиш ли баце БМВ бегай далече идиот ша да е!!!

Лошо

20.06.2020, 23:10 часа
Лошото е, че много млади шофери им накупиха БМВ- и те се мислят за Бързи и Ярости, но не мога да разбера кой има изгода да разпродава зелените площи на междублоковите пространства и се настроиха там Автомивки и какво ли още не?

Мики Маус

20.06.2020, 22:01 часа
Дано се оправят.Дечорлия,дето карат кръшове с висока скорост по широките булеварди и човек не преценил правилно с каква скорост се движат,и им отнел предимството.Във Враца на всички булеварди е така.Кат е в храстите с фотото и събира пари за шкафчето
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha