Докъде ще стигнат силите на "Монтана" и "Ботев" /Враца/ в Първа лига?

Докъде ще стигнат силите на "Монтана" и "Ботев" /Враца/ в Първа лига? Сезонът на родното първенство от първа лига започна с интересна и приятна изненада - отборът на Монтана успя да влезе в професионалните сблъсъци и най-вероятно всички погледи са насочени именно към него. В началото на всеки сезон следим с особено внимание към новите отбори. 
В този случай се фокусираме и върху още един футболен отбор - Ботев Враца. Често подобни въпроси успяват да развълнуват феновете, все пак не говорим за отбори с много спонсори и значително количество таланти, които се борят за трофея през целия сезон, а за така наречените скрити козове. 
Нека първо насочим вниманието си към представянето на Ботев Враца през сезоните. Това е отбор, който всеки път се движи по ръба на оцеляването. Всяка година ставаме свидетели на интересни обрати и екзекутирането на много силни отбори. Отборът на Враца често се оказва костелив орех дори за големите хегемони, а стадионът им се превръща в крепост - малцина са онези, които могат да се похвалят с победа. Въпреки това, в края на всеки сезон, макар и точковият актив да е значително по-малък, в края на сезона Ботев Враца е винаги в жестока битка за оцеляване и до този момент не разочарова. 
Трудно е да кажем, че този отбор се сражава за трофей, но голямата победа е винаги да остане в първата лига. И за първи път от много време ще можем да видим едно много епично футболно дерби - това между Враца и Монтана. Историите между двата града са пословични, но още по-важното е, че заформящата се вражда ще привлече вниманието на абсолютно всеки. 
Спортът изисква пълен неутралитет, но пък статистиката ни показва, че в момента Ботев Враца се намира на 12-то място, докато Монтана е на далеч по-престижното 7-мо място с четири изиграни мача - една победа, две равенства и една загуба. Ботев Враца има само една победа и три загуби, което за по-запознатите е напълно нормален старт. А и нека бъдем откровени, този отбор тепърва ще набере сили, за да изненада мнозина. 
Освен това не трябва да забравяме, че Ботев Враца може да се похвали и с качествени футболисти като Аласан Н'Диайе, нападателят Валери Домовчийски, който в момента се радва на топлото внимание на публиката . Отборът на Монтана може да се похвали със засилено присъствие на родни футболисти и сред тях можем да забележим Тони Тасев, Николай Минков и Николай Цветков. Според Никола Спасов е необходим и сериозен нападател, който да засили нападението, но генерално не трябва да забравяме, че този отбор тепърва ще трябва да се налага на терена, както и в класирането. 
Букмейкърите също проследяват представянето на отборите. Можем да разберем повече за залозите, които предлагат бет365 и да разберем някои полезни стратегии, както и редица причини защо да обръщаме повече внимание на двата тима - статистиката ни показва, че тук изненадите са гарантирани. Не трябва да забравяме, че букмейкърът следи с особен интерес европейският футбол, както и някои по-специални международни лиги, следователно количеството предизвикателства изобщо не може да се смята за скромно в тази платформа. 
И другата добра новина е, че все още се намираме в началото на първенството, което само подсказва за бъдещите изненади и други допълнителни обрати в дербито. 
Категорични сме, че наличието на един нов отбор променя значително спортните прогнози и внася значителна свежест в родното първенство, а точно това ще обърка сметките и на хегемоните в крайното класиране. Не знаем и докъде ще стигнат силите им, това е сложен въпрос, който изисква комплексен отговор. Ако настроенията в отборите се задържат и успеят да спечелят късмета на своя страна, можем да бъдем сигурни, че настоящият сезон ще бъде много интересен и вълнуващ. 
01.09.2020, 10:05 часа
3836 9
Коментари

Срам и Позор Берое-Ботев Вр 6:0

01.09.2020, 22:26 часа
Разпускайте тоя отбор от пенсионери и приключвайте, след като няма пари за играчи, стига са срами името на Враца и на поета и революционер Христо Ботев, Лига Европа боже господи вие шегувате ли се? Може би баражите за изпадане от ЕФБЕТ Лига ще са ЛЕ?

Ботев Вр

01.09.2020, 22:19 часа
Монтана привлече вратаря на Дунав, за пореден път браво на Монтана, а Ботев Враца спи, спи, спи. И чака поредния 6:0 или дори и повече?!

Леле Мале

01.09.2020, 22:08 часа
Цитат: Антони Здравков: "Нямахме полезна дейност нито в атака, нито в защита"! Ами Тони ти си им треньора, защо така? Значи не си ги подготвил за сезона т.е с две думи не си свършил работата за която си назначен.

джуджето

01.09.2020, 16:36 часа
Монтана са далеч по-добри от Ботев Враца и сериозен отбор с много отговорен кмет, но очаквам и Кариана Ерден да ни надмине.

вангел и бизнесмени

01.09.2020, 16:30 часа
Калине имаш ли мозък в главата да спуснеш с парашут за председател на отбор от АРФГ гербаджия който познава само бойните спортове.

морския

01.09.2020, 16:17 часа
Ботев Враца е тотално объркан като отбор от двама "генерални футболни специалисти" К. Каменов и Д. Георгиев, сега има и нов "голям футболист" Боби Барона.

Ботев Враца, Оле

01.09.2020, 13:54 часа
Тони, като са ти бавни защитниците, една голяма част са на преклонна възраст за футбола, а другите макар и по-млади не са скоростни, къде си тръгнал със система 3-4-3 срещу бързите нападатели на Берое? В такъв мач трябваше да си 5-4-1 или 4-5-1

Аз Лига Европа изкам да попитам

01.09.2020, 12:03 часа
Това ли ще са новите смешници(клоуни) Ботев Враца ако влязат случайно през баражите за Лига Европа? Който ще падат с по-най малко 6:0 и нагоре!?

Ботев Враца

01.09.2020, 10:57 часа
Монтана ще е в златната среда, а Ботев Враца за съжаление най-вероятно пак ще играе баражи за оставане в групата.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha