За вас, шофьори! Бензиностанцията с най-ниските цени в Северозапада „Феникс Петрол“ във Враца обяви нови отстъпки /снимки/

За вас, шофьори! Бензиностанцията с най-ниските цени в Северозапада „Феникс Петрол“ във Враца обяви нови отстъпки /снимки/ Врачанската фирма „Феникс Петрол“ за пореден път изненада приятно своите многобройни клиенти, видя репортер на агенция BulNews. 
На фона на кризата от COVID-19, с грижа за своите клиенти, от „Феникс Петрол“ осигуряват най-ниските цени в Северозапада и много отстъпки. Цената на литър дизел и бензин в обекта е 1.67 лв. При зареждане на над 20 литра, шофьорите получават 5 ст. отстъпка на литър. Така те могат да напълнят резервоарите си с качествено гориво за значително по-малка сума.
Доказаният лидер на пазара предлага на едро и дребно горива, които транспортира със собствени цистерни, а за спокойствието и сигурността на клиентите, се извършва постоянен качествен контрол.
Доказателство за доброто обслужване и съотношението между цена и качествени горива са и десетките доволни земеделци и транспортни фирми, които зареждат на обектите. Като комплимент от „Феникс Петрол“ извършват и безплатен транспорт на гориво за крайни клиенти.
Всеки, който иска да зареди качествено гориво на най-ниската цена в Северозапада, може да го направи в обекта на „Феникс Петрол“ във Враца, на бул. „Мито Орозов“ №63. 
02.12.2020, 08:43 часа
3768 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha