Шокиращи разкрития за случая в Бяла Слатина: Шофьорът е сводник на жена си, тя избягала от него

Шокиращи разкрития за случая в Бяла Слатина: Шофьорът е сводник на жена си, тя избягала от него Шофьорът от зверската катастрофа в Бяла Слатина е сводник на жена си, тя избягалa от него, научи първо BulNews.
Освен с дебело криминално досие, касаещо управление на моторни превозни средства след употреба на алкохол и нанасяне на телесна повреда, стана ясно, че Иван Петков, който снощи прегази трима човека на ул. "Латинка" в циганската махала на Бяла Слатина, е сутеньор. 

От последните минути! Пиян шофьор предизвика смъртоносно меле в циганската махала на Бяла Слатина

Съседи на жената на рецидивиста разказаха пред наш репортер, че тя също работи за мъжа си като проститутка. Двамата имат общи деца и живеели в Германия, но заради усложнената обстановка с коронавируса, скоро семейството се прибрало в България.
Двамата често се карали, след като се върнали от чужбина, като след последния скандал жената си събрала багажа и се скрила от Иван в циганската махала.
Именно това била и причината, довела до снощната кървава трагедия в града - Иван тръгнал пиян с колата да търси жена си.
Иван Петков вече е в ареста, като предстои в рамките на днешния ден да бъде привлечен като обвиняем, за което законът предвижда лишаване от свобода от 10 до 20 години.

МВР: Умишлено са прегазени тримата души в Бяла Слатина

По случая вече има образувано досъдебно производство, което касае умишлено причиняване на смърт и средна телесна повреда.
09.03.2021, 12:39 часа
5910 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha