От последните минути! Пиян шофьор предизвика смъртоносно меле в циганската махала на Бяла Слатина

От последните минути! Пиян шофьор предизвика смъртоносно меле в циганската махала на Бяла Слатина Пиян шофьор е предизвикал смъртоносна катастрофа в циганската махала в Бяла Слатина, научи първо агенция BulNews.
До фаталното произшествие се е стигнало преди минути. Пиян шофьор от кнеженско село е блъснал с "Мерцедес"-а си трима пешеходци – 2 жени и мъж. Ударът бил толкова силен, че мъжът е загинал на място. Жените са тежко пострадали, като имат черепно-мозъчни травми.
На мястото е пристигнал екип на полицията и ленейки. Шофьорът е тестван за употреба на алкохол с дрегер, като резултатът бил положителен.
Служителите на реда са установили, че водачът е празнувал 8 март с приятелка в махалата, където употребил солидно количество алкохол преди да седне зад волана.
Заради смъртоносния инцидент са се събрали много хора и е нараснало напрежение сред циганите. Те искали да линчуват шофьора, но полицията удържа ситуацията.
Под тревога са вдигнати екипи на Жандармерията от Монтана, които вече пътуват към Бяла Слатина, за да окажат съдействие на местната полиция.
Повече информация за фаталното произшествие се очаква в утрешния бюлетин на МВР във Враца.

*Снимката е илюстративна
08.03.2021, 21:19 часа
14121 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha