От последните минути! 4 патрулки пристигнаха пред бл. 39 в ж.к. „Дъбника“ във Враца, вижте кой е задържаният /снимки/

От последните минути! 4 патрулки пристигнаха пред бл. 39 в ж.к. „Дъбника“ във Враца, вижте кой е задържаният /снимки/ 4 патрулки пристигнаха пред вход А на бл. 39 в ж.к. „Дъбника“ във Враца, видя само репортер на агенция BulNews.
Струпването на толкова полиция беше предизвикано от междусъседски бой между цигани и българи, за който съобщи единствено медията ни.

Извънредно! Цигани окървавиха Цветница във Враца, линейки и полиция летят към ж.к. „Дъбника“ /снимки/

С прилагане на тактическа хитрост униформените изведоха младия циганин, който по време на скандала намушка свой опонент в корема. За да не се стигне до ексцесии пред блока, той бе заведен в патрулката от двама служители на Пътна полиция без белезници. Така събралото се множество не успя да се ориентира в ситуацията и извършителя бе закаран в районното без напрежение.
Живеещите във входа разказаха, че в този апартамент живеят поне десетина циганина и редовно вдигат шумни купони. Днес отново прекалили с музиката и затова останалите отишли да им направят забележка. Така се стигнало до масовия бой, при който в болница бяха закарани двама пострадали мъже, а 19-годишния младеж бе заведен в районното управление на полицията.
25.04.2021, 20:16 часа
13286 4
Коментари

Няма такава държава

26.04.2021, 11:19 часа
Не сме държава,а кочиня, законите не се спазват еднакво за всички за това сме потънали в безвремие, а няма да е далече момента и в анархия. Всяко цигане има ТЕЛК, отделно помощи и детски и аз да съм така ще мисля за веселба, музика и деца и заСкандал

RZArector

25.04.2021, 23:17 часа
всяка жаба да си знае гьола! Цигани и българи в един блок - абсурд! Интеграция ли?! Не по този начин! Циганите да са си в гетата и да си купонясват на воля там, а не да обезпокояват българското население, което така или иначе и то е деградирало

Гошо

25.04.2021, 21:59 часа
Трябва да се въведе някакъв лимит , а не циганете да си вадят колоните по терасите и да надуват маанетата .Има стари , болни хора , майки с малки деца , нуждаещи се от спокойствие и в светлата част на деня .

Гошо

25.04.2021, 21:56 часа
Крайно време е общината и кмета да поемат инициатива и да преразгледат наредбите за силен шум и слушане на силна музика . Наистина жалби и сигнали много , но промяна никаква . Хората не само не могат да си почиват на спокойствие , ами ги и намушкват
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha