Извънредно! Цигани окървавиха Цветница във Враца, линейки и полиция летят към ж.к. „Дъбника“ /снимки/

Извънредно! Цигани окървавиха Цветница във Враца, линейки и полиция летят към ж.к. „Дъбника“ /снимки/ Бой между цигани и българи окървави християнския празник Цветница, видя само репортер на агенция BulNews.
Преди минути на тел. 112 бил получен сигнал за бой в апартамент във вход А на бл. 39 в ж.к. „Дъбника“. Към адреса незабавно били насочени 2 линейки и 2 патрулки.
В жилището те заварили двама окървавени мъже. Оказало се, че циганите празнували доста шумно и съседи отишли да им направят забележка. Възникнал скандал, при който 19-годишен ром намушкал един от участниците в разправията в корема. Друг от мъжете е получил множество наранявания от нанесения му побой.
Пострадалите бяха натоварени в линейките и закарани към болницата за оказване на медицинска помощ.
Младежът с ножа е задържан, но на този етап полицията го държи в апартамента, тъй като пред блока са се събрали много гневни хора и при извеждането му сега може да се стигне до нови сблъсъци.
Очаква се всеки момент пристигането на допълнителни патрули, които да гарантират спазването на обществения ред.
25.04.2021, 19:48 часа
14505 1
Коментари

Няма такава държава

26.04.2021, 11:23 часа
Не сме държава,а кочиня, законите не се спазват еднакво за всички за това сме потънали в безвремие, а няма да е далече момента и в анархия. Всяко цигане има ТЕЛК, отделно помощи и детски и аз да съм така ще мисля за веселба, музика и деца и заСкандал
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha