Предизборни хроники! Водачът на червената листа във Враца Сашо Симов ли е човекът на Делян Пеевски в БСП?

Предизборни хроники! Водачът на червената листа във Враца Сашо Симов ли е човекът на Делян Пеевски в БСП? В предизборното време една дискусия върви неумолимо в средите на БСП, установи проверка на агенция BulNews.
Темата е доста чувствителна и затова другарите са внимателни в изразените мнения по нея. От доста време в червените редици се обсъжда дали Александър Симов е тайният човек на Делян Пеевски в БСП. Основанията за това обосновано предположение са доста, но най-очевидното е достатъчно за тема за размисъл.
Преди дни агенция BulNews единствена публикува скандалната информация как водачът на червената листа във Врачанско на 5 май напуснал пленарната зала по време на гласуването на допълнителните 50 лв. за пенсионерите, тъй като това не бил важен въпрос.

Предизборни хроники! Водачът на листата на БСП във Врачанско Сашо Симов играе двойни игрички с бедните пенсионери

Бившият журналист и настоящ политик Сашо Симов е единственият от червените редици, който пише редовно в „свинските медии“. Това е особата, която нито веднъж не е била нападната от сайтовете, вестниците и телевизиите на бившия депутат от ДПС. Достатъчно е острото перо Симов да почувства сърбежи и веднага намира трибуна в омразните на всички българи компрометирани медии. Подобна любов към иначе приказливия говорител на Столетницата е необяснима, като се имат предвид неговите изказвания по останалите политически теми.
Тези топли чувства между „свинските медии“ и водачът на листата на БСП във Врачанско Александър Симов са от сравнително кратко време.
До 2019 г. червеният политик громи Пеевски на път и под път, и тогава това се приема за нормална от страна на опозиционен депутат. Изведнъж се случва нещо, което остава тайна за обществото и Симов спира с атаките срещу корпулетния си колега. Дали Пеевски го е омаял с чар или с финикийски знаци, само те и Бог знаят. Факт е, че настъпва промяна и конфронтацията между двамата изчезва. Започват обаче да се появяват в строго определени медии размислите на Симов, което няма как да стане без одобрението на Пеевски.
Тази близост, макар и донякъде скрита от обществото, би трябвало да притеснява червените избиратели във Врачанско. Пришиването на името на водача на БСП Александър Симов към това на Делян Пеевски е неприемливо за възрастните хора.
Само преди броени дни САЩ наложиха по закона „Магнитски“свирепи санкции на бившия депутат от ДПС заради огромни корупционни практики, в които той е участвал. Ако пенсиите в България са ниски, заслуга за това имат и действията на задкулисието, част от което е и Пеевски. Точно тези хора изсмукват парите на държавата и така не остават за увеличаване стандарта на живот на възрастните хора.
Затова внуците и децата на пенсионерите е хубаво да им обяснят що за човек се е кандидатирал за народен представител и иска техния глас, за да влезе в парламента, и на кого е човек. Очевидно Александър Симов е с колеблива политическа индентичност и не заслужава доверието на червените другари. Много скоро вероятно това ще се потвърди от изборните резултати.
23.06.2021, 08:39 часа
3988 3
Коментари

баси

23.06.2021, 21:29 часа
Абе тоя Дебелян ги онождал всичкте по домакинска книжка.

Ния

23.06.2021, 18:31 часа
Много ми е дребничък нещо, много. Това издава много комплекси, много

Вальо Лилов

23.06.2021, 09:46 часа
Плешивия е пълен манаф
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha