Предизборни хроники! Водачът на листата на БСП във Врачанско Сашо Симов играе двойни игрички с бедните пенсионери

Предизборни хроники! Водачът на листата на БСП във Врачанско Сашо Симов играе двойни игрички с бедните пенсионери Водачът на листата на БСП във Врачанско Александър Симов демонстрира шизофренично поведение в отношението си към пенсионерите, установи проверка на агенция BulNews.
В момента той обикаля като партизанин населените места в областта заради провеждащата се предизборна кампания за нов парламент. От снимките, които публикува в социалните мрежи, ясно личи, че аудиторията е предимно от възрастни хора. И това е съвсем нормално. Пенсионерите са основния електорат на Столетницата и по тази причина те са гласоподавателите, на които се разчита. На тези срещи Симов напоително и убедително им обяснява, че той и БСП са единственият избор и само те подкрепят оцеляването на възрастните хора.
А така ли е наистина?
На 5 май в 45-я парламент е внесено предложението пенсионерите в България да получават допълнително по 50 лв. всеки месец до края на годината. Гласуването е в 13.35 часа. Проверка на агенция BulNews установи, че Александър Симов НЕ е бил в залата и НЕ е гласувал в подкрепа на решението.
Потърсихме за коментар водачът на врачанската листа на БСП.
„Може да съм обядвал или да съм давал интервю. Нищо фатално не е станало, тъй като това гласуване изобщо не беше важно“, заяви пред репортер на медията ни Сашо Симов.
Прочетохте ли правилно?
Решението възрастните хора да получават помощ към мизерните си пенсии в битката си за оцеляване не е приоритет за Александър Симов. Той е бил гладен и/или жаден за публична изява и това е било по-важно от подкрепата за неговия електорат. След подобно скандално изказване всяка нормална партия би изтеглила от предизборната кампания своя представител и би поднесла извинения на тези, които са обидени от грубите думи.
Александър Симов е длъжен публично да обясни кога е искрен - докато бяга от пленарната зала и не гласува в полза на пенсионерите или когато застава пред тях в опит да ги убеди да гласуват за неговата кандидатура и БСП. Все пак не бива да се пропуска фактът, че отрудените хора са гръбнакът на червената партия и е от изключително значение тази част от обществото да даде своя вот именно за Симов.
Хубаво ще е децата и внуците на възрастните хора от врачанска област е да предадат тази „загриженост“ на водача на червената листа, за да могат на 11 юли те да направят своя информиран избор. Дребничкият политик много добре знае, че пенсионерите нямат възможност да четат многото електронни медии, но пък всички останали го правят и могат да разкрият през дядо и баба кои са ментетата в политиката.
21.06.2021, 08:14 часа
4659 3
Коментари

зрител

21.06.2021, 19:23 часа
Колко крадци има в БСП? Божанков баща - табели, да покойник, синът му дясната надежда е милионер. Крадла ли е Нинова, пратила синчето си при Ротшилд? Симов не каза нищо когато Тодор Бйчев нарече в студиото му - че Сталин е един азиатски сатрап.

БСП

21.06.2021, 17:59 часа
Просто нямам думи за казаното от този човек, а после да разчита на този електорат, но и не знам кой го бутна така стремглаво в Листата и то на първо място? Както казва Булнюз трябва да бъде изтеглен, от там ако Столетницата има достойнство.

Иван

21.06.2021, 17:25 часа
Корнелия Нинова въобще не увеличи членската маса на БСП. Корбин увеличи няколко пъти членската маса на Трудовата партия, но сам си подаде оставката.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha