МВР-Монтана все пак потвърди за вчерашната гонка, завършила с катастрофа на Е-79 край Сумер

МВР-Монтана все пак потвърди за вчерашната гонка, завършила с катастрофа на Е-79 край Сумер От полицията в Монтана потвърдиха новината на агенция BulNews за тежката катастрофа на главен път Е-79 край Сумер.
За инцидента съобщи първо медията ни.

Бързи и яростни: Дрогиран шофьор си спретна бясна гонка с полицаите и предизвика жестока катастрофа на Е-79 между Враца и Монтана /снимки/

Вчера, в районното управление на МВР в Монтана е получен сигнал, че 29-годишен софийски жител съхранява наркотични вещества в лекия си автомобил "Инфинити" Кю 30 със софийска регистрация, който е фирмена собственост.
След преследване, продължило от Вършец до Белоградчик, на връщане към Монтана, автомобилът е катастрофирал на международния път в край Сумер. Тогава водачът е задържан за 24 часа в полицейския арест в районното управление в Монтана.
Сформирана е дежурна оперативна група, която е извършила претърсване на автомобила. Иззети са пластмасова кутийка, съдържаща обвити в прозрачно полиетиленово пликче безцветни кристали, неустановено вещество, с тегло 25.2 грама. В колата са били намерени и лаптоп „Аsus S510U", сумата от 175 лв., мобилен телефон "айфон", кожен калъф, съдържащ разплащателни карти и документи. Лекият автомобил също е иззет, уточняват от полицията.
По случая са назначени експертизи и е образувано досъдебно производство.
 
02.07.2021, 10:55 часа
2357 1
Коментари

мир

02.07.2021, 21:04 часа
така,като не го затвориха преди седмица, тие у вършец си питат тва и после го гонът
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha