Кметът на Берковица отговори на нападките на бившия председател на общинския съвет

Кметът на Берковица отговори на нападките на бившия председател на общинския съвет Кметът на Берковица Димитранка Каменова отговори на нападките на бившия председател на общинския съвет Милован Жан Пантелеев. От месеци насам градоначалникът търпи критики от екссенатора, но след последните си действия той се сдоби с достоен отговор.
Каменова публикува пост във фейсбук, озаглавен „В отговор на поста на господин Пантелеев...“. 
Ето какво гласи позицията на кмета на Берковица: 

„Господин Панталеев,
Сега наистина разбирам, че младото общество има голямо въображение, достойно можете да сте техен водач! Като човек и политик с по-голям стаж от Вашия обаче ще ви кажа, че Вие сте попил от политиката и политиците само и единствено онова, което отвращава хората - лъжата,лицемерието,нарцисизма,наглостта и фалша! Което явно във Вашите очи и тези на приближените Ви прави наистина актуален, адмирации, но…
Благодаря, че ме сравнявате с колежката Фандъкова,по цитата разбирам, че Вие се опреличавате към ден днешен с Елен Герджиков. И пак има едно “но”, г-н Герджиков е подал оставка поради явни негови виждания и несъгласия с управленската програма на кмета Фандъкова. Г-н Катани, Вие бяхте свален от поста Председател на ОБС -Берковица, след редица месеци викове и призиви в социалните мрежи от същите тези, които днес наричате “семейство”, “група”, “опозиционери” и пр.. Съществена друга разлика е, че само Вие вероятно и никой друг може да протестирате навън и да искате и собствената си оставка и няколко дена по-късно да се наредите за заплата! Относно предизборните ми обещания ще дам тези дни официален брифинг, на който ще дам отчет пред избирателите какво и как е направено в този мандат, до днес!
И не на последно място ще Ви напомня историята за лъжливото овчарче. С всеки изминал ден, вместо да събирате привърженици, Вие трупате врагове! Заради изброените по-горе качества! Понякога е хубаво човек да знае кога да замълчи и кога да говори, в началото на мандата сякаш мълчанието Ви се отдаваше повече, но и тогава и днес Вие си оставате един човек изпълнен със злоба, който мисли,че знае всичко! Дано да е така! И не забравяйте не Вие или аз можем да се оценяваме, това избират хората! Ако Вие сте избран с 192 гласа, аз съм кмет благодарение на гласовете на 4608 наши съграждани!
Бъдете смирен и искрен! Фалшът се усеща от далеч!“.


 
23.09.2021, 11:50 часа
1290 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha