Районната здравноосигурителна каса във Враца обяви свободно работно място

Районната здравноосигурителна каса във Враца обяви свободно работно място Районната здравноосигурителна каса във Враца обяви свободно работно място, научи агенция BulNews. 
Вакантната позиция е за контрольор в отдел "Договаряне, информационно осигуряване и контрол на медицинска и дентална помощ и аптеки". 
Назначеният на длъжността трябва да участва в процедурата по сключване на договори/анекси към тях с изпълнителите на извънболнична/болнична медицинска помощ, дентална помощ и търговци на дребно с лекарствени продукти. Контрольорът следи и за изпълнението на договорите, сключени между РЗОК/НЗОК и изпълнителите на извънболнична/болнична медицинска помощ, дентална помощ и търговци на дребно с лекарствени продукти, в съответствие с изискванията на НРД и ЗЗО, инструкции, методика и документи на НЗОК. Той осъществява и предварителен контрол на дейността на изпълнителите на извънболнична/болнична медицинска помощ, дентална помощ и търговци на дребно с лекарствени продукти в съответствие с НРД и ЗЗО. 
Минималната степен на завършено образование, която трябва да притежават кандидатите, е бакалавър. Изисква се да имат и компютърна грамотност. Минималният размер на основната работна заплата е 720 лв. 
Конкурсът ще се проведе на 2 етапа - решаване на тест и интервю. 
Желаещите да опитат късмета си могат да подадат документи до 17 часа на 14 октомври, в сградата на Здравната каса или по електронен път. 


 
08.10.2021, 08:40 часа
2130 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha