Военнослужещ от Криводол се включил в спасяването на катастрофиралия пенсионер край Лиляче

Военнослужещ от Криводол се включил в спасяването на катастрофиралия пенсионер край Лиляче Военнослужещ от Криводол се е включил в спасяването на катастрофиралия пенсионер край Лиляче, съобщиха от Бригадно командване. 
Пътният инцидент стана на 10 октомври, а за него съобщи агенция BulNews.

От последните минути! Жестока катастрофа между Враца и Криводол, кола излетя в дълбоко дере /снимки/

След сдаване на дежурство, старши сержант Добромир Якимов от Десети механизиран батальон-Враца, от състава на Сухопътните войски, тръгнал към дома си в Криводол, съобщават от пехотата. 
По пътя между Враца и Криводол, на разклона за Лиляче, той видял коли на аварийни светлини и веднага отбил автомобила си. Мъжът разбрал, че има пътен инцидент. Старши сержант Якимов видял, че кола е паднала по таван в дълбокото дере, а от шофьорите на спрелите автомобили научил, че вече е подаден сигнал за случилото се на спешния телефон 112.
Той изчакал на място да пристигнат екипи на Бърза помощ, полицията и пожарната и с готовност се включил в спасителната операция, като се спуснал по въже, за да помогне на екипите на Пожарна безопасност, след което оказал съдействие за издърпването на носилката с пострадалия 70-годишен мъж, който бил в тежко състояние.
"Вярваме, че добрите примери и доблестните постъпки заслужават да бъдат споделяни", допълват от Бригадното командване.
13.10.2021, 15:00 часа
2472 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha