От последните минути! Жестока катастрофа между Враца и Криводол, кола излетя в дълбоко дере /снимки/

От последните минути! Жестока катастрофа между Враца и Криводол, кола излетя в дълбоко дере /снимки/ Тежка катастрофа е станала преди минути между Враца и Криводол, видя първо репортер на BulNews.
Пътният инцидент е в близост до врачанското село Лиляче. Лек автомобил „Фиат Брава“ с врачанска регистрация е пътувал в посока областния център. Колата се е движила с висока скорост, когато е изправила десния завой на разклона, качила се е върху мантинелата и е паднала по таван в 5-метрово дере край пътя. След италианското возило е карала друга кола, шофьорът, на която веднага е спрял и е подал сигнал на спешния телефон 112.
На мястото пристигнаха патрул на полицията, линейка и 2 пожарни. С помощта на специализирана техника успяха да разрежат автомобила и да извадят шофьора, който е поне 70-годишен. Той е в тежко състояние, но е в съзнание. С усилията на 8 огнеборци и полицаи тялото бе извадено от дерето със специална носилка, качено в линейката и вече го транспортират към врачанската болница.
Вследствие на жестокия удар лекият автомобил е напълно унищожен, но за щастие при инцидента няма други пострадали.
Пътуващите между Враца и Криводол да бъдат внимателни, тъй като едната лента в района на пътнотранспортното произшествие е затворена за движение и се минава в изчаквателен режим.
 
10.10.2021, 10:53 часа
11736 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha