От полицията във Враца разкриха кой е шофьорът, блъснал и убил учителката Цветана Цекова

От полицията във Враца разкриха кой е шофьорът, блъснал и убил учителката Цветана Цекова От МВР-Враца съобщиха подробности за кървавия инцидент.
Припомняме ви, че зверската катастрофа стана в сряда, около 17.27 часа, на бул. "Васил Кънчов", а за нея съобщи агенция BulNews.
Тогава неизвестна към онзи момент кола, управлявана от неустановен водач, удари неправилно пресичащата пътното платно Цветана Цекова на 57 г.

Извънредно! Неизвестен помете жена на възлов булевард във Враца и избяга, борят се за живота ѝ /снимки/

Тя бе транспортирана във врачанската болница, където по-късно почина.

Лоши новини! Почина жената, която беше блъсната тази вечер във Враца

От извършените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че автомобилът "Ауди" A6, блъснал жената, е собственост на 32-годишния И. М. от Нефела. Колата е била изоставена в гориста местност в землището на селото с подбитости в предна дясна част и по предния капак, със счупено предно панорамно стъкло, преден десен фар, както и със свалени регистрационни табели.
В хода на разследването е установено, че возилото е управлявано от Д. Д. на 23 г., който е жител на същото село. След кървавия инцидент младежът е напуснал местопроизшествието и с цел да прикрие деянието е укрил колата, като след това - на 25 ноември е напуснал страната.
С 23-годишния мъж е пътувала Х. Д. на 22 години, също от Нефела. Тя е разпитана от полицаите, като подробно е разказала за извършеното деяние.
Работата по случая продължава.
 
28.11.2021, 09:53 часа
8324 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha