Извънредно! Неизвестен помете жена на възлов булевард във Враца и избяга, борят се за живота ѝ /снимки/

Извънредно! Неизвестен помете жена на възлов булевард във Враца и избяга, борят се за живота ѝ /снимки/ Неизвестен шофьор е блъснал жена на възлов булевард във Враца и е избягал, видя първо репортер на агенция BulNews. 
Кървавият инцидент е станал преди минути, пред автомивката на бул. "Васил Кънчов". До него се е стигнало след като 57-годишната жена пресичала на необозначено за пешеходци място. Най-вероятно тя е трябвало да премине през жп линията, за да отиде към Стария пазар. Докато пресичала жената била ударена от неизвестно към момента МПС, чиито шофьор натиснал газта след като я блъснал и избягал. 
Вследствие на удара пешеходката е пострадала сериозно и е вдигната в тежко състояние за врачанската болница, където се борят за живота ѝ. 
На мястото има 3 патрулки и дежурен дознател, които подробно оглеждат целия периметър. В района има и части от возилото, и тепърва ще се преглеждат пътните камери, за да бъде установен шофьорът. На този етап работната версия на униформените е, че жената е била ударена от лек автомобил. 
Към момента са отцепени и двете ленти за движение в посока надлеза на КАТ. 
 
24.11.2021, 19:12 часа
20163 4
Коментари

111

25.11.2021, 21:48 часа
Жалко!Винаги може шофьор да не забележи пешеходец с тъмни дрехи.Нека пешеходците да се пазят сами.

ИЗРУДА

25.11.2021, 17:42 часа
Кога баце ти Калин ще освети пешеходните пътеки в тоя град, пешеходците с тъмни дрехи вечер са като сенки, едвам се забелязват. А и беше обещано ново осветление в тоя град, ама май беше само обещано.......

Петко

25.11.2021, 11:42 часа
Жената е починала............

ne taka

24.11.2021, 21:12 часа
Кога пешеходците ще се научат да не се правят на недосегаеми и безсмъртни?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha