Първо в BulNews! Вижте коя е жената от Спешното във Враца, пред чийто очи умираше майка на малко дете /снимка/

Първо в BulNews! Вижте коя е жената от Спешното във Враца, пред чийто очи умираше майка на малко дете /снимка/ Агенция BulNews успя да намери снимка на жената от Спешното във Враца, пред чийто очи умираше човек, а тя не направи нищо, за да я спаси.
Служителката на регистратура от скандалния клип в Спешното отделение на МБАЛ "Христо Ботев" е Виктория Христова. Веднага след избухването на скандала, тя изтри профила си в социалната мрежа в опит да остане анонимна.
Припомняме, че на 31 януари вечерта във фейсбук се завъртя ужасяващо видео, заснето от Иван Илиев.

Брутално ВИДЕО на умираща жена пред Спешното вбеси врачани

На него се вижда как 43-годишната Миглена не може да диша и мъчително умира пред очите на детенцето си. През това време жената на регистратурата се занимава с бюрокрация и иска от мъжа ѝ ЕГН-то, опитвайки се да направи бърз тест за коронавирус.
Веднага след като разбра за случая, ръководството на лечебното заведение реагира светкавично. Виктория Христова е била уведомена, че ще бъде уволнена, след което тя е предпочела сама да подаде молбата си за напускане.

Светкавична реакция! Принудиха жената от скандалния клип в Спешното във Враца да напусне работа

Минути след качването на кадрите в социалната мрежа под него се изляха тонове коментари срещу служителката, за която явно е по-важно да въведе данните на умиращ човек в системата на болницата, отколкото да направи всичко възможно той да бъде спасен и да продължи да живее. Така само за един ден тя се превърна в най-мразения човек в България.
02.02.2022, 08:42 часа
20756 8
Коментари

Не разбирач

03.02.2022, 06:47 часа
Не разбрах защо толкова негативни коментари срещу тази мед.сестра? Аз мисля,че това поведение е в цялото ни "Здравеопазване"

12

02.02.2022, 20:16 часа
Дано заведеш в спешното майка си, баща си или детето си, и да попаднеш на такива боклуци като теб. У Враца вече и кучетата не смеят да се лекуват или да раждат, бягат най-малкото в Монтана, тук останахте само помияре и некадърници.

СТОЯН

02.02.2022, 20:06 часа
Аз само да питам тая малоумната сестра.Ако беше приела умиращата женица без ЕГН и лична карта щяха да те уволнят ли.И да те бяха уволнили поне нямаше да ти тежи на съвеста изобщо ако имаш такава. ОСТАВЯМЕ ТЕ...НЕКА БОГ ДАТЕ СЪДИ.ДАТИ СЕ ВЪРНЕ!!!!!

Qze

02.02.2022, 11:09 часа
Изрод, запомних те! Напусни Враца или срещна ли те ще ти счупя краката в коленете за да се влачиш цял живот като плужек!

хаха

02.02.2022, 10:17 часа
Боклук неземен.Бял ден да не видиш.Иначе си направила вежди за 300 лева

PETQ

02.02.2022, 09:11 часа
Некадърна КУЧКА.Да се сзира и Асоциациата на медицинските сестри и да и отнемат правата.Да и отнемат правата.И всички некадърници като нея да се замислят.

1

02.02.2022, 09:01 часа
Вчера директора на болницата беше много възмутен по ТВ от тази жена. Ами нали той я е назначил и е създал организацията за работа там. То не става само да седиш в кабинета, а надолу да става каквото ще, важното е да взима заплатка и толкоз.

Лошо

02.02.2022, 08:55 часа
Добре че беше това видео за да се разбере истината за приема и отношението в Спешното. Сега разбираме защо постоянно там има скандали и насилие. Ами то имало защо, май. Ръководството да не прехвърля вината, а да подава ОСТАВКА за тази организация там
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha